Değişir,koku çok ağır değilse kokunun kalıcılığı dikkat çeker benim gözümde ağır kokular bayıyor çünkü.
Ve evet güzel bir kokunun yanından geçince vay anasını diyorum.
Değişir,koku çok ağır değilse kokunun kalıcılığı dikkat çeker benim gözümde ağır kokular bayıyor çünkü.
Ve evet güzel bir kokunun yanından geçince vay anasını diyorum.
koku alamadığım için burun spreyi sağ olsun çok kullanmamak gerekti 80lik kolonya gibi bişeyse alırım kokuyu tabii şuana dek öyle bi koku denk gelmedi camideki dayilar hariç
koku alamadığım için burun spreyi sağ olsun çok kullanmamak gerekti 80lik kolonya gibi bişeyse alırım kokuyu tabii şuana dek öyle bi koku denk gelmedi camideki dayilar hariç
tarza göre değişir hocam deri ceket bot tarzı takılan kişi nasıl okyanus esintili parfüm kullansın ama neticesinde kişi nasıl mutluysa öyle iyi.
bir nebzede kokuya burun alışıyor kokmuyor bize ama yanımızdakiler kokuyu alıyor sadece onları da düşünmek lazım bir ara dene parfüm olayını tepkilere bak sadece seni mutlu eder belki
tarza göre değişir hocam deri ceket bot tarzı takılan kişi nasıl okyanus esintili parfüm kullansın ama neticesinde kişi nasıl mutluysa öyle iyi.
bir nebzede kokuya burun alışıyor kokmuyor bize ama yanımızdakiler kokuyu alıyor sadece onları da düşünmek lazım bir ara dene parfüm olayını tepkilere bak sadece seni mutlu eder belki
hocam şuan butik parfümcüler var olabildiğince fiyata göre performanslı olan benim en beğendiğim mfy firmasıdır 300-375 tl bandında 55ml parfüm bence fazlasıyla hakediyor parasını.Biraz daha uygun dersen tutaste diye firma var oda 250 ve 350 tl olarak iki seri yapıyor tabii ki 350 olanı öneririm.
Öneri kısmına gelirsek çok türlü parfüm var insanın sevmesi gerekli giyim tarzı,yaş,bulunduğu ortamlar önemli sana tavsiyem şehrinde olan parfüm satış yerine gidip bir çok ürünü denemen ve sevdiğin 2-3 kokuyu belirlemen yazlık-kışlık-4 mevsim olarak.
şehrinde muscent varsa oraya git dene biraz devamında sephora-boyner gidip deneyebilirsin