Neler Yeni

Tıp Üzerine İçerik Üreticiliğine Başlamayı Düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Mert
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben Tıp fakültesine dair içerikler çekmek istiyorum. Hasta muayeneleri, laboratuvar günlükleri, Ders çalışma rutini, spor rutini vs. içeren bir vlog kanalı açmak istiyorum fakat bu işlere dair bilgim sıfır. Sizden ricam bana bu yola başlarken birkaç öneride bulunmanız. Şunu yap, şu programı kullan, şu telefonu al şu tripodu kullan, ses kaydını videonun üstüne yap falan tarzı tüm önerilere açığım. Siz bir tüketici olarak böyle bir kanaldan neyi, nasıl görmeyi isterdiniz?
Şimdiden tüm öneriler için teşekkür ederim

aymanfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
mehmetcan ayman
Osmo pocket al dji mikrofonlarından alabilirsin programda tamamen keyfine ve becerine göre ama premiere biliyorsan premiere yeterde artar bile

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Osmo pocket al dji mikrofonlarından alabilirsin programda tamamen keyfine ve becerine göre ama premiere biliyorsan premiere yeterde artar bile
Peki hocam içerikleri çekerken nasıl çekmeliyim? Önerin nedir? Kamera karşısına geçmeye de çekiniyorum açıkçası pek bir deneyimim yok bu konuda

TheCaxhZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Efetan Yıldız
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben Tıp fakültesine dair içerikler çekmek istiyorum. Hasta muayeneleri, laboratuvar günlükleri, Ders çalışma rutini, spor rutini vs. içeren bir vlog kanalı açmak istiyorum fakat bu işlere dair bilgim sıfır. Sizden ricam bana bu yola başlarken birkaç öneride bulunmanız. Şunu yap, şu programı kullan, şu telefonu al şu tripodu kullan, ses kaydını videonun üstüne yap falan tarzı tüm önerilere açığım. Siz bir tüketici olarak böyle bir kanaldan neyi, nasıl görmeyi isterdiniz?
Şimdiden tüm öneriler için teşekkür ederim
Abi Bence Ders Çalışma Rutinleri ile başlayabilirsin :D Tıp kazanmak isteyen çok insan var sonuçta

docc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
mehmet
reisim kaçıncı sınıfsın intörn abin olarak destek olabilirim

Rogas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Rogas
Hasta gizliliği ihlali sağlık bakanlığı buna izin vermiyor nasıl yapacaksın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Berke Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hasta gizliliği ihlali sağlık bakanlığı buna izin vermiyor nasıl yapacaksın
Gerekli izinleri alarak, yalnızca uygulayabileceğim noktalarda bunu yapacağım. Genel olarak hastayı çekmek yerine ortamı çekmeyi düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi Bence Ders Çalışma Rutinleri ile başlayabilirsin :D Tıp kazanmak isteyen çok insan var sonuçta
Bunun için özellikle içerikler ve programlar hazırlayacağım zaten. Etrafımda da mentorluk yapmamı isteyen birçok 11-12. sınıf öğrencisi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

reisim kaçıncı sınıfsın intörn abin olarak destek olabilirim
6. sınıfım hocam. Elimden geldiğince 1. sınıftan beri de yurt dışında farklı farklı ülkelerde ve hastanelerde internship yaptım. Hem yurt dışına hem türkiyeye dair içeriklerim olacak. Her türlü öneri ve desteğe açığım. Fikirlerin benim için çok kıymetli kıdemlim olarak :)

Son düzenleme:

sarlo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Özer Öngüç
Ses açısından yaka mikrofonu olarak Saramonic Blink 500 b2+ alabilirsin. Kaliteli ve fiyat performans ürünü. Kamera için, telefon kameraları günümüzde oldukça yeterli. Tripod olarak, 300 - 400 TL arasında bir tripod alabilirsin. Çoğunun üzerinde ışık bulunuyor sana yeterli olacaktır. Video editi konusunda nefes boşluklarını kesmen iyi olacaktır. Sonucunda akıcı bir video elde edebilirsin. Program olarak, Premiere Pro öğrenmeni tavsiye ederim. Fakat günümüzde çoğu kişi CapCut kullanıyor. Altyazıları otomatik olarak ayarlar. Otomasyon açısından büyük avantajları var.

Instagram ve Youtube Shorts algoritmasını çözmen zaman alacaktır. Çok fazla detaylı bir konu. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,458
Üyeler
162,691
Son üye
edipek
Top Bottom