Neler Yeni

Yardım Anakart ARGB Çoklayıcı Yardımı

wooz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
Merhabalar,

Konuyla ilgili pek bir bilgim yok, bir bilgisayarcıya götürüp yaptırmayı düşünüyorum.
Bu yüzden ne almam gerektiğini, bir daha git gel yapmamak için size sormak istedim.
Kasadaki Ekran kartım, sıvı soğutma, ram ve kasa fanlarının hepsini A-RGB olarak aldım.
Anakartım ise Gigabyte B650M DS3H,
Şu anda Kule tipi soğutucum ve RAMlerim senkronize şekilde çalışıyor.

1733065552121.png

Ekran kartım ve yeni aldığım Sıvı soğutucu, kasa fanlarını burada görüntülemek ve senkronize çalıştırmak istiyorum.
Anakarttaki çıkışa ARGB çoklayıcı ile hepsini bağlasam olur mu?
Linkteki ürünü alsam sorunum çözülür mü? Kaç Pinli almalıyım neye dikkat etmeliyim.

Ekran Kartım: https://www.teknosa.com/galax-gefor...t-dlss-3-ekran-karti-47uzm6md9bup-p-784954121
Sıvı Soğutucu: https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?pid=15518
Kasa Fanları: https://www.trendyol.com/pd/dragos/...i-p-880692668?boutiqueId=61&merchantId=341424
Kasam ise Dragos North Premium

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
bende aynı marka anakarta sahıbın dedgını yapman yeterlı olur heppsını aynı sekılde kontrol edersın argb gırıslerı 3 pınlı olur genelde fanın zaten 3 pınlı sıvı sogutucuyada bak ne olur ne olmaz dıye kımseyede para vermenee gerek yok gerkırse yardımcı olururz cok basıt bır ıslem
Mesaj otomatik birleştirildi:

attıgın ürün 4 pinli sen üç pinli ürün almalısın

wooz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende aynı marka anakarta sahıbın dedgını yapman yeterlı olur heppsını aynı sekılde kontrol edersın argb gırıslerı 3 pınlı olur genelde fanın zaten 3 pınlı sıvı sogutucuyada bak ne olur ne olmaz dıye kımseyede para vermenee gerek yok gerkırse yardımcı olururz cok basıt bır ıslem
Mesaj otomatik birleştirildi:

attıgın ürün 4 pinli sen üç pinli ürün almalısın
Sıvı soğutucu da standart olarak 3pinliymiş. Kasa fanlarımda 3pinli sanırım.
Yani 4 pin yerine 3 pinli alırsam problem çözülür diye düşünüyorum.

Sıvı soğutucu, ekran kartı, ram ve kasa fanlarını (3 tane) çoklayabileceğim bir kablo önerebilir misin?

Ayrıca yeni işlemci aldım kule tipi fanı sökmesi, işlemci değişimi macun falan hepsini aynı anda yaptıracağım.
Kendim halledemem gibi geliyor... Teşekkür ederim yine de...

Ekler

• 1733066514629.png
    1733066514629.png
    511 KB · Hit: 4

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Sıvı soğutucu da standart olarak 3pinliymiş. Kasa fanlarımda 3pinli sanırım.
Yani 4 pin yerine 3 pinli alırsam problem çözülür diye düşünüyorum.

Sıvı soğutucu, ekran kartı, ram ve kasa fanlarını (3 tane) çoklayabileceğim bir kablo önerebilir misin?

Ayrıca yeni işlemci aldım kule tipi fanı sökmesi, işlemci değişimi macun falan hepsini aynı anda yaptıracağım.
Kendim halledemem gibi geliyor... Teşekkür ederim yine de...
yapabilrisiniz ama genede siz blirisiniz 3pinli kablo işinizi görür yada direk şu tarz bir üründe alabilirsiniz

Top Bottom