Neler Yeni

Hiçbir alarm sesine alışamıyorum

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Sabah uyanmak için koyduğum alarm sesleri beni anında uyandırıyor ama sinirle uyanıyorum sesi duyar duymaz telefonu kapatıp fırlatıyorum geri yatıyorum. Alarm sesinden kaynaklanıyor sanıyordum ama en sevdiğim şarkıyı bile koysam sabah o çalan ses beni sinirle uyandırıyor tekrar aynı şeyleri yapıyorum ve alarmlar beni uyandiramiyor sadece sabahları sinir krizi geçirmeme sebep oluyor ne yapmam lazim

sontoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
utanç verici bir ses koy ani duygu değişimin seni yatıştıracak ben bu yöntem ile kendimce çözüm üretmiştim

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
şuradan bir kaç klip çıkar alarm için :DSADASDASDA S

Mücoo242

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet Mücahit Aydın
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, rap

Bu yardımcı olur hocam.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Enes
ben eski samsunglarin sinir edici zil sesini remixli extra basslı halde koydum mesela 10:10 10:15 10:16 10:17 vs. o şekilde alarm kuruyorum zaten o ses çaldığı gibi yataktan zınk diye kalkıyorum çalar çalmaz

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
EREN
Sabah uyanmak için koyduğum alarm sesleri beni anında uyandırıyor ama sinirle uyanıyorum sesi duyar duymaz telefonu kapatıp fırlatıyorum geri yatıyorum. Alarm sesinden kaynaklanıyor sanıyordum ama en sevdiğim şarkıyı bile koysam sabah o çalan ses beni sinirle uyandırıyor tekrar aynı şeyleri yapıyorum ve alarmlar beni uyandiramiyor sadece sabahları sinir krizi geçirmeme sebep oluyor ne yapmam lazim
Knk sen sese değilde uyanmaya sinir oluyon çözum yok erken uyu

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
utanç verici bir ses koy ani duygu değişimin seni yatıştıracak ben bu yöntem ile kendimce çözüm üretmiştim
Bu defa da evdekiler duyar utanırım diye alarmdan önce uyanıp alarmı kapatıp yatıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuradan bir kaç klip çıkar alarm için :DSADASDASDA S
Ses değilde direkt dayının tipini görsem hazır ola geçerim hemen

Süleyman Çakır zil sesi koy sabah hazırolda uyanırsın
Memati kalk dedim mi kalkicaksin koydum tutmadı. Cakirin söylediği türküyü koydum oda olmadı birde çakirın tombalaciyi biçme sahnesini koyup deneyeyim

ben eski samsunglarin sinir edici zil sesini remixli extra basslı halde koydum mesela 10:10 10:15 10:16 10:17 vs. o şekilde alarm kuruyorum zaten o ses çaldığı gibi yataktan zınk diye kalkıyorum çalar çalmaz
Uyanmak konusunda sorun yok herhangi bir ses çıtırtı beni uyandırıyor ama uyanan kişi ben olmuyorum aşırı sinirli önüne geleni vuracak biri oluyorum telefonu kapatıp fırlatıp yatıyorum

Knk sen sese değilde uyanmaya sinir oluyon çözum yok erken uyu
12-1 gibi uyuyorum zaten. Uyumadan önce sabah 5 de 6 da kalkıcam rakipler uyurken ders calisacam ilk önce itü sonra ondan sonra cumhurbaşkanlığı diye yatıyorum sabah hiko baba gibi uyanıp telefonu dövüp tekrar yatıyorum sonra saat 9-10 gibi güneşin yüzüme vurmasıyla mecburen kalkıyorum. Hava kapalı olursa geçmiş olsun uyanmam mümkün değil

Son düzenleme:

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,027
İsim
Asil
Bu defa da evdekiler duyar utanırım diye alarmdan önce uyanıp alarmı kapatıp yatıyorum

Ses değilde direkt dayının tipini görsem hazır ola geçerim hemen

Memati kalk dedim mi kalkicaksin koydum tutmadı. Cakirin söylediği türküyü koydum oda olmadı birde çakirın tombalaciyi biçme sahnesini koyup deneyeyim

Uyanmak konusunda sorun yok herhangi bir ses çıtırtı beni uyandırıyor ama uyanan kişi ben olmuyorum aşırı sinirli önüne geleni vuracak biri oluyorum telefonu kapatıp fırlatıp yatıyorum
O zaman pala nın bi tane vardı onu koy kalk baba yiğit falan diyo

dreamuiz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Anıl Aykın
eski alarm sesim

Top Bottom