bu formayı alan onursuzdur. galatasaray 6 yıldızlı forma cıkarsa alıp giymeye utanırım.
bunu aldım nasıl?
bu formayı alan onursuzdur. galatasaray 6 yıldızlı forma cıkarsa alıp giymeye utanırım.
Aklı başında bir Fenerli zaten bunları söylemez. Şimdi ben bir Fenerli olarak galatasaray her alanda bizden iyi desem ne kadar inandırıcı olur ? Çok takmıyorum takacak olsam özelden konuşurdum.Ya dostum ciddiye alıp cevap vermen hata troll için açılmış 2 hesap takılıyorlar forumda öyle boş bırak ne diyorlarsa desinler
Yaptığı etik değil şikayet ettim, ama en azından tarafı belliyavaşşş insanlarla iletişim kurmayı öğren kafana göre kimseye onursuz diyemezsin.
Bu seneki çok baştan savma ve basit geldi ben sevmedim geçen seneki gelirse alırımGüzel fiyatmış ama adidas formayı beklicem ya
Ben Ali Koçu sevmiyorum şahsen başarısızlığını algılarla yalanlarla gizlemeye çalışıyorAklı başında bir Fenerli zaten bunları söylemez. Şimdi ben bir Fenerli olarak galatasaray her alanda bizden iyi desem ne kadar inandırıcı olur ? Çok takmıyorum takacak olsam özelden konuşurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaptığı etik değil şikayet ettim, ama en azından tarafı belli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu seneki çok baştan savma ve basit geldi ben sevmedim geçen seneki gelirse alırım
Bu yıldız mevzusu yıllardır var ali koç'tan önce de vardıBen Ali Koçu sevmiyorum şahsen başarısızlığını algılarla yalanlarla gizlemeye çalışıyor