Neler Yeni

🔥İndirim Fenerbahçe Puma 2024 Çubuklu Forma (2.026 TL)

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Ya dostum ciddiye alıp cevap vermen hata troll için açılmış 2 hesap takılıyorlar forumda öyle boş bırak ne diyorlarsa desinler
Aklı başında bir Fenerli zaten bunları söylemez. Şimdi ben bir Fenerli olarak galatasaray her alanda bizden iyi desem ne kadar inandırıcı olur ? Çok takmıyorum takacak olsam özelden konuşurdum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yavaşşş insanlarla iletişim kurmayı öğren kafana göre kimseye onursuz diyemezsin.
Yaptığı etik değil şikayet ettim, ama en azından tarafı belli :)

Güzel fiyatmış ama adidas formayı beklicem ya
Bu seneki çok baştan savma ve basit geldi ben sevmedim geçen seneki gelirse alırım

Son düzenleme:

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Batuhan
Ya normalde her sene alırım ama bu seneki formayı sevemedim. Hemde yeni sezon formaları çıktığında bu forma yarı fiyatına inecek. Seneye adidasla daha kaliteli formalar bizi bekliyor. Bu sene şampiyon olursak alırım şampiyon senenin forması diye seneye gelecek adidas formayı bekliyorum.

kyzler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kyzler
Aklı başında bir Fenerli zaten bunları söylemez. Şimdi ben bir Fenerli olarak galatasaray her alanda bizden iyi desem ne kadar inandırıcı olur ? Çok takmıyorum takacak olsam özelden konuşurdum.

Yaptığı etik değil şikayet ettim, ama en azından tarafı belli :)

Bu seneki çok baştan savma ve basit geldi ben sevmedim geçen seneki gelirse alırım
Ben Ali Koçu sevmiyorum şahsen başarısızlığını algılarla yalanlarla gizlemeye çalışıyor

oktayxkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
941
İsim
Oktay
İlgilendiği Kategoriler
PC ve Telefon
Ben Ali Koçu sevmiyorum şahsen başarısızlığını algılarla yalanlarla gizlemeye çalışıyor
Bu yıldız mevzusu yıllardır var ali koç'tan önce de vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,485
Üyeler
162,007
Son üye
afterkok
Top Bottom