ram yetersiz gibi ve benim attığım sistem senin attığına göre kiyasla nasılhttps://www.gaming.gen.tr/urun/4138...-jones-and-the-great-circle-hediyeli/#reviews
Hocam ben bu kasayı almayı düşünüyorum. SSD ve sıvı soğutma takviyesi yaptığında mis gibi olur diye düşünüyorum.
hocam şimdi ilk defa pc alıyorum şuanki kullandığım pc 1030 i5 3470 16 ram 1 tb hdd 250 gb ssd yani almışken iyi ve beni götürsün istiyorum ve şuanki pcde duran ekstra depolamaları da alacağım pc ye takmayı düşünüyorum 45 46 k bandında bu tarz veya bundan daha iyi sistem bulabilir miyim yoksa sistem gayet f/p mi ve bundan 3 ay önce samsung odyssey g6 240 hz 2k monitör almıştımhocam 2 sistemde iyi biri palit marka biri galax ssd1 tb ram leri 2x16 yaptık tan sonra alınabilir hayırlı olsun
Arasındaki farklar hemen hemen sadece ram. Hangisini alırsanız alın üzmez çok bi fark yok çünküram yetersiz gibi ve benim attığım sistem senin attığına göre kiyasla nasıl
o anakart da 1 tane m2ssd slotu olabilir dikkat et.arkadaşlar bütçem 45 46 k arası ve DDR 5 4070s li mümkünse sıvı soğutmalı bir sistem istiyorum ben buldum ama bu paraya değer mi bilmiyorum önerilerinizi beklerim
Eğer bütçe çıkar ise ramleri lexar ares 32gb öneririm daha iyilerdir çıkmaz ise bu ramlerde kalabilirsin üzmezler ve bu sisteme 1.5k'lık Peerless Assassin çekersin çok iyi olur. Sormak istediğin soru vs. Var ise sor cevaplarımarkadaşlar bütçem 45 46 k arası ve DDR 5 4070s li mümkünse sıvı soğutmalı bir sistem istiyorum ben buldum ama bu paraya değer mi bilmiyorum önerilerinizi beklerim
hocam zaten 1 tane 1 tb m2 ssd yeter de artar bile ben ekstradan kendimde bulunan 1tb hdd ve 250 gb sata ssdyi de takmayı düşünüyorum windowsu 250 gb olan ssd ye kurarım geriye kalan alan bana rahat yetero anakart da 1 tane m2ssd slotu olabilir dikkat et.
Özelleştirirerek belki daha uyguna gelir eğer soğutucu daha sonradan almayı düşünüyorsan hava soğutucu 1.5-2kShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
eğer bahsettiğin şeyler de takılıyorsa ne güzel , ama çoğu kişi az 1 diyor 1tb için.hocam zaten 1 tane 1 tb m2 ssd yeter de artar bile ben ekstradan kendimde bulunan 1tb hdd ve 250 gb sata ssdyi de takmayı düşünüyorum windowsu 250 gb olan ssd ye kurarım geriye kalan alan bana rahat
kişisel bişey knk o mesela bende 500gb boş alan var ama 2tb ssd almayı düşünüyorum kişiden kişiye değişir demek isstediğimhocam zaten 1 tane 1 tb m2 ssd yeter de artar bile ben ekstradan kendimde bulunan 1tb hdd ve 250 gb sata ssdyi de takmayı düşünüyorum windowsu 250 gb olan ssd ye kurarım geriye kalan alan bana rahat yeter
hocam anakart hiç güven vermiyor ve benim attığım sistemde işlemci 7600 ve üstüne güzel bir sıvı soğutma varEğer bütçe çıkar ise ramleri lexar ares 32gb öneririm daha iyilerdir çıkmaz ise bu ramlerde kalabilirsin üzmezler ve bu sisteme 1.5k'lık Peerless Assassin çekersin çok iyi olur. Sormak istediğin soru vs. Var ise sor cevaplarım
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
ssd ilerde yükseltilir onun acelesi yok min 1tb olsa yeter ben sistem iyi olsun monitörümle uyumlu olsun zaten oynayacağım oyunlar rdr2 cyberpunk tarzı oyunlar ve cs2kişisel bişey knk o mesela bende 500gb boş alan var ama 2tb ssd almayı düşünüyorum kişiden kişiye değişir demek isstediğim
Anakart olarak çok iyidir hocam istediğin kişiye sorabilirsin bu fiyata 2 adet m2 ssd yuvası bulunan anakart malzeme kalitesi olarakta iyidir üzmez ve 7500f ile 7600 arasında ki tek var fiyat farkıdır performans olarak fark yok ve iyi dediğin soğutucu da peerless assassin karşısında hiç bir şey diyebilirim bir çok sıvıdan daha iyi soğutuyorhocam anakart hiç güven vermiyor ve benim attığım sistemde işlemci 7600 ve üstüne güzel bir sıvı soğutma var