Neler Yeni

Çözüldü✓ 3070 ti ekran kartını besleyecek 2000-2500 tl arası psu önerileri

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
Bütçe
2500
Bugün sabah bilgisayardaki deepcool marka 650 wattlık psu ömrünü tamamladığı için
İşlemci : 5600 x
Soğutma : 120 mm hava soğutma
Ekran Kartı : 3070 ti
Ssd : 1 tb mld m2 ssd
Ram : 8*4 = 32 gb ram

olan sistem için psu ya ihtiyacım var aniden meydana geldiği için bütcem çok yok ama almışken 750 wattlık bir psu alıp geleceğe yönelik ekran kartı yükseltmesi yapabilirim belki ,
bilgisayarı genellikle 3 boyutlu modelleme yüksek vram kullanan programlarda yoğun kullanıyorum , onun için ekran kartım yoğun çalışıyor , çok da patlamaya müsait olmayan psu önerilerine açığım fikirlerinize ihtiyacım var
şimdiden teşekkürler

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Görkem

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

.
nzxt psu için ekran kartına bağlanan güç kablosunun tek kablo üzerinden çoğaltma şeklinde olduğunu onun da sorun yarattığı söyleniyor doğru mudur ?
Vede high power ın 750 wattlık ürününğn yorumları sağlıklı durmuyor tabi 700 wattlık nasıldır bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Erhan Akçay
Bunlarda olabilir ...

Yukardaki 750 nzxt de olabilir. O fiyat aralığına ancak bunlar var düzgün olarak.

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
Çok teşekkür ederim sanırım nzxt de karar kılacağım hem 750 watt olması hemde fiyat olarak daha uygun olması beni cezbetti nzxt ile fsp 700 arasında kalite farkı çok yoktur umarım @Captain Barbossa @kronik1907

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,721
İsim
Selim
Çok teşekkür ederim sanırım nzxt de karar kılacağım hem 750 watt olması hemde fiyat olarak daha uygun olması beni cezbetti nzxt ile fsp 700 arasında kalite farkı çok yoktur umarım @Captain Barbossa @kronik1907
Zamanında bu fiyata rog strix 650w iyi ki almışım şimdi psular çok pahalanmis psu konusunda paraya kıymak gerekiyor benim pahalı sistemimde normal PSU vardı yandığı için artık en fazla bütçeyi psulara ayırıyorum

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Görkem
açıkcası attığım ürünlerin hepsini seçmekle beraber
high pwoer 750 olanı da seçerim
ilerde yükseltme içinde uygun kaçar

cpu pin olarak 1 tane 8 pin 1 tane 4+4 var (çok ihtiyacın olacağını sanmıyorum ama artı mıdır artıdır)
4 tane (2 tane ayrı ayrı) 6+2 pci kablosu var
750w tamamını +12w dan verebiliyor

her nekadar belirttiğiniz bütçenin altında olsa da
o kadar da çıkmayayım 2100 de bırakayım limiti diyorsanız diğerleri de tercih edilebilir

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
@Nquyen elbette haklısınız ama birden öıkan bir masraf oldu benim için bütceyi çok zorlamadan bilgisayarı biran önce çalıştırmam gerekiyor

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Görkem
Zamanında bu fiyata rog strix 650w iyi ki almışım şimdi psular çok pahalanmis psu konusunda paraya kıymak gerekiyor benim pahalı sistemimde normal PSU vardı yandığı için artık en fazla bütçeyi psulara ayırıyorum
paraya kıyarken de hemen marka değerine atlamamak gerekiyor ama
evet burda cimriliğe karşıyım ama
bazı arkadaşlarımız da hemen markanın adına güvenerek beğendiği seride çok da başarılı iş çıkarılmayan ürünlere atlayabiliyor
(bu sadece psu için değil aslında ama marka algısı bazen insana da hata yaptırabiiyor )

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
@kronik1907 fakat high power link deki kullanıcı yorumları heves kırıcı biraz aldığı gibi bozulanı da var yorumlarda tabi ki elektronik işi biraz şans işi yani emin olamadım

kronik1907

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Görkem
@kronik1907 fakat high power link deki kullanıcı yorumları heves kırıcı biraz aldığı gibi bozulanı da var yorumlarda tabi ki elektronik işi biraz şans işi yani emin olamadım
attığım siteden iki olumsuz yorum gördüm
1 tanesi tırnakların kırık gelmesi ile ilgili
ki burada üretici firmadan öte satıcı ile ilgili bir problem olduğu belli

2. si ekran kartına verdiği güç düşmeye başladı diyor 9 ayda
ben böyle bir şeyin teknik olarak küçük bir ihtimal olsa da olabileceğini düşünmüyorum
bunun testini yaptı mı mesela
şu da var siz de çok güzel değinmişsiniz biraz şans işi bu iş en iyi ürünü sipariş verirsin sana sıkıntılısı gelir
ama genel olarak bu markanın bir çok ürünü gayet iyidir

zaten performans kralı iddası yok bu modellerin

ama fiyat perforaman anlamında üzmeyecek ürünler

karar sizindir neyi alırsanız şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde sorunsuz kullanın

MİMBBB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berk bahtiyar baykara
Çok teşekkür ederim en sonunda sanırım yazı tura yapacağım nzxt ile high power arasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,549
Üyeler
162,022
Son üye
cemilture
Top Bottom