Neler Yeni

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ali Kaya
Türkcele 2 gün oldu geçeli tarifenin fiyatını 235 tl ye düşürdüler benim ödedigim 320 tl bende sinirlendim ve cayma hakkımı kullanacağım cayma bedelide çıkmıyor 14 gün içinde hattı türk telekomun 25 gb lık tarifesine taşıyacagım onun fiyatıda 200 tl türkcell 2 gün önce sonlandırdıgı kampanyanın daha düşügünü çıkarmış dalga geçiyorlar resmen bizimle.
benim 5 gün oldu 29 unda geçtiydim bende aynı tarifeye. Şimdi cayma bedeli vergiler hariç 145 tl falan diyorda mecbur geçcem her türlü uyguna geliyor.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Yunus Emre
eski değil arkadaşlar. bulunduğum şehirde bugün tt mağazalarında gördüm fakarry arından itibaren paketlerin satışa sunulucağı söylendi.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bende geçen yeni hat aldım numara değişti falan ne olsa şaşırırsın benim hat daha önceden biri kullanmış sonra kapatmış hattı. 1yıl sonrada havuza düşmüş şansıma oda bana denk gelmiş sım kartı taktım hemen veli toplantınız falan var diye mesaj geldi çoçuğum bilene yok orda çaktım köfteyi aradım müşteri hizmetlerini türkiyede kullanılmamış numara bulmanız çok zor falan dedi sinirlendim bende sonuç olarak devam ediyom aynı numarayla banka işlemleri aksamaz, dolandırıcılar dadanmaz umarım.
Knkm tr de temiz hat yok ben İstanbul'dayım hayatımın eski sahibi ankara oturan bir kasın facebook ins şifre unuttum diyerek tüm bilgileri geliyordu bana.

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Emir
Dostum türk telekom da sınırsız sosyal medya da var. geçen sene 250 tl ödüyordum en yüksek pakete şu anda 325 olmuş, bir buçuk aydır faturasızda beklemekteydim . Sonunda beklediğime değdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ben turkcelle başvuru yaptım, hattı bastırıp gönderecekler. Ancak sanrıım daha taahhhüt yapmadığımız için ben şimdi turk telekoma geçersem bir sıkıntı olmaz demi
Ayni durumdayiz, siz sordunuz mu sadece magazadan mi tt ye gecis oluyor

sSeNCeRr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sencer YÜRÜKER
Turkcell e geçeli 10 gün oldu vazgeçip buna geçebilirmiyim

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Kral şunu söyleyeyim git gel uğraşına kesinlikle değiyor Mersindeyim 200 ün altına inmiyor turkcell dağda bayırda banamısın demiyor.
Ama turktelekom şehrin göbeğinde bile kesiliyor ben tamamen 20gb olmasından dolayı geçtim yoksa gitgel inan mesele değil.Turkcell de 10 alacaktım.Bu sefer yetmeyecekti yeni paket alacaktım ohooo.

Daha iyi kral sabit paketler her zaman pahalı oluyor böyle bitti başladı hesabı her zaman daha uyguna geliyor.
test ettım benım tel s23 5g desteklıyor babamın tel m51 5g desteklemıyor
babamın telde tt spedtest sonucunda 10-20 max 30 veriyodu benim telefona takınca 70 -90 max 114 gördü :)
turkcel hattı benım telfonda aynı verıyodu , babamın telefona takınca 30 -50 arası max 70 veriyor
burda net bir şekilde turkcelin çekim güçü daha önde olduğu anlaşılıyor
4k video ,insta testi yaptım tt takılma ,donma vs yapmıyor
işin en ilginç tarafı şartları eşitlediğimde yani iki telide 4.5g ye aldığımda gene s23 de takılı olan hattın daha yüksek değer vermesi burdada sanki cihaz kaynaklı gibime geldi
birde bunu yarın iş yerinde denicem günün yarısı ordayız önemli olan orası :)
( şöylede birsey ekliyim seninde dediğin gibi turkcel dağ bayır demeden azda olsa cekerken tt zortluyor bizzat test ettim )
NELERLE UĞRAŞIYOZ AKŞAM AKŞAM :kekw: :kekw:

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz
bedava fiyat

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,080
İsim
.
test ettım benım tel s23 5g desteklıyor babamın tel m51 5g desteklemıyor
babamın telde tt spedtest sonucunda 10-20 max 30 veriyodu benim telefona takınca 70 -90 max 114 gördü :)
turkcel hattı benım telfonda aynı verıyodu , babamın telefona takınca 30 -50 arası max 70 veriyor
burda net bir şekilde turkcelin çekim güçü daha önde olduğu anlaşılıyor
4k video ,insta testi yaptım tt takılma ,donma vs yapmıyor
işin en ilginç tarafı şartları eşitlediğimde yani iki telide 4.5g ye aldığımda gene s23 de takılı olan hattın daha yüksek değer vermesi burdada sanki cihaz kaynaklı gibime geldi
birde bunu yarın iş yerinde denicem günün yarısı ordayız önemli olan orası :)
( şöylede birsey ekliyim seninde dediğin gibi turkcel dağ bayır demeden azda olsa cekerken tt zortluyor bizzat test ettim )
NELERLE UĞRAŞIYOZ AKŞAM AKŞAM :kekw: :kekw:
TT hala cacık kral internet konusunda hakkını veren tek operatör türkcell ben yaylaya gittiğimde bile tık yoktu canavar gibi.Ama TT 2009un güngöreninde çekmiyor :D

Turkcell e de 2 saat once basvurmustum musteri temsilcisinden onu iptal edip vodafone 640tl cayma bedeli verip buna gececegim fiyati muazzam :)
Hangi pakete geçtin

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Emir
TT hala cacık kral internet konusunda hakkını veren tek operatör türkcell ben yaylaya gittiğimde bile tık yoktu canavar gibi.Ama TT 2009un güngöreninde çekmiyor :D

Hangi pakete geçtin
Isterse cop olsun hocam ogrenciyiz cepte para yok is gorsun yeter. Vodafone denen yer adam soyuyor tefeci dolandiricilar. Tt nin 320tl lik paketi cok iyi turkcelle de 60gb icin basvurmustum zaten taahut vs imzalamadim

Stamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Yusuf İrtegün
İnternet çok yavaş türk telekomda

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Hangi pakete geçtin
peki ben bu git geli en kısa sürede nasıl hallederim bilgin varmı bimcel falanmı alsam

Top Bottom