Neler Yeni

🔥İndirim Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
Türkcele 2 gün oldu geçeli tarifenin fiyatını 235 tl ye düşürdüler benim ödedigim 320 tl bende sinirlendim ve cayma hakkımı kullanacağım cayma bedelide çıkmıyor 14 gün içinde hattı türk telekomun 25 gb lık tarifesine taşıyacagım onun fiyatıda 200 tl türkcell 2 gün önce sonlandırdıgı kampanyanın daha düşügünü çıkarmış dalga geçiyorlar resmen bizimle.
Aralık ayı yılbaşı geliyor dostum dalga geçmeseler o zaman görürdük ebemizinkini emin olabilirsin ondan birini bitirip diğerini çıkarsınlarki bizde ucuza kullanabilelim.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
Aynen öyle şuanki paket 20gb 1000dk 250sms 345 idi 6 gün sonra 600oluyordu.
Bu şekilde 40gb 388tl oldu
Benim numara gitmeyecek olsa aynısını yapacaktım ama numara gidiyor beee keşke numarayı yeni hattın üstüne geçirebilsek

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Benim numara gitmeyecek olsa aynısını yapacaktım ama numara gidiyor beee keşke numarayı yeni hattın üstüne geçirebilsek
Benim hat değiştirme niyetim vardı tabiri caiz ise ortalık malı gibi oldu şimdi herşeyi sıfırdan yapabilecek olmam çok iyi oldu benim için

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
TT geçtik bakalım kral burada sıkıntı yaşayacağımı bile bile geçtim bakalım öteki türlü vodafone dönüp geri türkcellden 185TL ye 10GB alacaktım burdan 195e 20GB aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim hat değiştirme niyetim vardı tabiri caiz ise ortalık malı gibi oldu şimdi herşeyi sıfırdan yapabilecek olmam çok iyi oldu benim için
Onu bende çok istiyorum kral ama şuan kullandığım hat benim adıma bile değil ama numara çok önemli ben bol sıfırlı numaraları severim şansıma numaranın bütün yerlerinde sıfır var o yüzden vazgeçemiyorum kendi adıma alacağım.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
TT geçtik bakalım kral burada sıkıntı yaşayacağımı bile bile geçtim bakalım öteki türlü vodafone dönüp geri türkcellden 185TL ye 10GB alacaktım burdan 195e 20GB aldım

Onu bende çok istiyorum kral ama şuan kullandığım hat benim adıma bile değil ama numara çok önemli ben bol sıfırlı numaraları severim şansıma numaranın bütün yerlerinde sıfır var o yüzden vazgeçemiyorum kendi adıma alacağım.
birazdan babamın hattıyle benim telefona takıp test edicem yoksa bende git gelle falan uğraşmak istemiyorum eğer iyi çekerse turkcellden direk tt geçerim

en azından deneyip gecmış olurum :)

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Burak küçüksubaşı
Aralık ayı yılbaşı geliyor dostum dalga geçmeseler o zaman görürdük ebemizinkini emin olabilirsin ondan birini bitirip diğerini çıkarsınlarki bizde ucuza kullanabilelim.
türk telekom 1 yeni operatör kazandı işte :)

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
birazdan babamın hattıyle benim telefona takıp test edicem yoksa bende git gelle falan uğraşmak istemiyorum eğer iyi çekerse turkcellden direk tt geçerim

en azından deneyip gecmış olurum :)
Kral şunu söyleyeyim git gel uğraşına kesinlikle değiyor Mersindeyim 200 ün altına inmiyor turkcell dağda bayırda banamısın demiyor.
Ama turktelekom şehrin göbeğinde bile kesiliyor ben tamamen 20gb olmasından dolayı geçtim yoksa gitgel inan mesele değil.Turkcell de 10 alacaktım.Bu sefer yetmeyecekti yeni paket alacaktım ohooo.

türk telekom 1 yeni operatör kazandı işte :)
Daha iyi kral sabit paketler her zaman pahalı oluyor böyle bitti başladı hesabı her zaman daha uyguna geliyor.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Bana numara seçtirdiler benim kendi numaramla aynı numarayı buldum sadece 1 sayı değişik halde dnnndd

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
Bana numara seçtirdiler benim kendi numaramla aynı numarayı buldum sadece 1 sayı değişik halde dnnndd
Bir yılı daha atlattık herzamanki gibi kampanyalardan da faydalandık seneye ALLAH kerim.
Geçen sene turkcellde 40gb 210TL geçmiştim yine yılbaşı ayağına:D

XPegasusL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ali Kaya
Bende geçen yeni hat aldım numara değişti falan ne olsa şaşırırsın benim hat daha önceden biri kullanmış sonra kapatmış hattı. 1yıl sonrada havuza düşmüş şansıma oda bana denk gelmiş sım kartı taktım hemen veli toplantınız falan var diye mesaj geldi çoçuğum bilene yok orda çaktım köfteyi aradım müşteri hizmetlerini türkiyede kullanılmamış numara bulmanız çok zor falan dedi sinirlendim bende sonuç olarak devam ediyom aynı numarayla banka işlemleri aksamaz, dolandırıcılar dadanmaz umarım.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Erdem çay
Dijital kurye yerine e devlet ile geçiş onaylamayı neden yapmıyorlar

Top Bottom