Onu öneren kimse bir daha monitör tavsiyesi almanızi önermem ondan. Geniş gamut bile değil (Az anlamında değil, direk yok) ve ghostingten geçilmiyor. Açiklarken yazdığım efora yazık olacak bir model.
Ve hayır, yakın bütçede alınabilecek tek 2K VA Samsung Odyssey G6 G65B ki onda da bir kronik sorun var. Onu dert etmeyecekseniz gerçekten çok iyi bir VA. Yoksa VA'dan uzak durun.
Kronik sorunu için şu incelemeyi ve şu rehberin alt kısımlarını okuyun:
Sonradan önemli ek: kronik scanline problemi için konudaki mesajları okuyunuz. ----- Selamlar arkadaşlar. Yakın zamanda yeni nesil çok hızlı VA'lardan olan bu modelden tanıdıklarıma 2-3 tane aldık. Elime geçmişken ghosting testi yapayım dedim. UFO GHOSTİNG TESTİ Overdrive (Tepki süresi)...
forum.donanimarsivi.com
Başka bir konuda @B1L0 modumuz öneri istemişti. Baktım bu segment için komple rehber olmuş ve herkes özelden/konudan bu segment için öneri istiyor bende. Bari ayrı konuda rehber olarak paylaşayım dedim. Kopyala yapiştır yapıyorum. İyi okumalar. ----- Modumuza özel içeriğimize geçelim: Edit: bu...
forum.donanimarsivi.com
Ghostingli VA panel alırsanız yaşayacaklarınız 101 için şunu:
Forumda gördüğüm çok yanlış bilgilerden biri. 'Hikayeli oynayacaksan, film izleyeceksen VA al". Bazı kişiler için doğru olabilir bu öneri ama çoğu zaman yanlıştır. Çünkü VA'nın karanlık renklerdeki yavaş tepki süresi karanlık renklerin olduğu her yerde, hız gerekmeyen yerlerde bile sorun...
forum.donanimarsivi.com