Neler Yeni

Çözüldü✓ Mouse almak istiyorum 700 tl bütcem var

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
O kadar bütçeye ne önerebilirim? adam belliki ucuz ve işini görebilecek bişey istiyor.
Ya sen ciddi misin? Everest fare önerip üste çıkmaya mı çalışıyorsun? Çok iyi hatırlıyorum senin zamanında bu fare ile ilgili bir masal yazıp sahibinden linkini atiyordun. Neyse, ki'yi ayrı yazamayıp "bir şey" kelimesini eksikli ve ayrı şekilde yazamayan insandan ne beklersin ki?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mustafa Mete
Ya sen ciddi misin? Everest fare önerip üste çıkmaya mı çalışıyorsun? Çok iyi hatırlıyorum senin zamanında bu fare ile ilgili bir masal yazıp sahibinden linkini atiyordun. Neyse, ki'yi ayrı yazamayıp "bir şey" kelimesini eksikli ve ayrı şekilde yazamayan insandan ne beklersin ki?
Tamam kral bir öneride bulundum hatalıysam özür dilerim ama ben kullandım memnun kaldım o yüzden önerdim.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Safsata işte. Seçenek olarak sunuyoruz. Konu sahibinin kendisi kafasına göre seçer. Uygun olanı alır. Başkalarının önerilerini kafasına göre yermek de buram buram antisosyallik. Berbat.
Ya hocam şimdi M808 varken Claw's almak mantıklı mı? Nexus Air V1 indirimdeydi bir ara o modeli tercih etmek çok mantıklıydı ama şu anda M808'e karşı çıkabilecek bir model yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
kerem aydınalp
Hocam bende arıyordum sıfır ayarında ss prime var o fiyatlara eğer satılmadıysa bakın derim.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Tamam kral bir öneride bulundum hatalıysam özür dilerim ama ben kullandım memnun kaldım o yüzden önerdim.
Ya özür dilemeye gerek yokta sence bu yaptığın mantıklı mı? Hani ban yemiştin bir ara şimdi tekrar bunu yapmana gerek var mı?

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Osman
Ya hocam şimdi M808 varken Claw's almak mantıklı mı? Nexus Air V1 indirimdeydi bir ara o modeli tercih etmek çok mantıklıydı ama şu anda M808'e karşı çıkabilecek bir model yok.
Açıkçası m808 fiyatının bu düzeyde olduğunu hatırlamıyordum.
PixArt 3327 ve Instant A825 arasında ahım şahım bir fark yok zaten. Ofis için A825, oyun içinse 3327 alırdım. Kullanıma göre değişir.

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Oyun için yeterli hayat pay vs. kod bulur 700'e getirir.
Hocam benim dediğim plastik kalitesi, M808 hem daha ucuz hem daha kaliteli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası m808 fiyatının bu düzeyde olduğunu hatırlamıyordum.
PixArt 3327 ve Instant A825 arasında ahım şahım bir fark yok zaten. Ofis için A825, oyun içinse 3327 alırdım. Kullanıma göre değişir.
Doğrudur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mustafa Mete
Ya özür dilemeye gerek yokta sence bu yaptığın mantıklı mı? Hani ban yemiştin bir ara şimdi tekrar bunu yapmana gerek var mı?
Tamam nezaketiniz için teşekkür ederim ama siz kimsiniz ve beni tanıyorsunuz ben sizi tanımıyorum bide ben donanım arşivi forumdan hiç ban yemedim?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,219
Üyeler
162,654
Son üye
Leud44571
Top Bottom