Neler Yeni

Rehber Batman Arkham City GOTY Türkçe Yama 100% (Epic Games Uyumlu)

Her kese İyi Günler Dilerim. Bu Rehberde Size Detaylı şekilde en kolay yoldan "Batman Arkham City Türkçe" Yamasını nasıl kura bileceğinizi anlatıcağım.
İlk Önce bu Linkten girip yamayı indiriniz:

Ya da İndirirken hata alıyorsanız ve hiç bir şekilde indiremiyorsanız dm'den bana ulaşa bilirsiniz...

Setup'a sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırıyoruz.(pencere açılıp kapandıktan sonra 10 saniye bekleyiniz)
Açılan Kısımlarda İreli'ye tıklıyoruz
60 Saniyelik süre geliyor bitemsini bekliyoruz.
Büyük İhtimalle hata alıcaksınız Tamam'a tıklayın.
Manuel Aramayı seçip oyun dosyasına gidin oradan oyunun kendi dosyasını (.exe) bulunuz.
Sonra İreliye Tıklayın. Sağ altta size bir sürü bildirimler gelicektir. Setup ilk önce oyun dosyalarını tek tek doğrulayacak sonra onları değişecektir. Sağ alttan bakarsanız size bildirim gelmeyi kesse bile yama kurulumu bitmemiştir. Eger beklemeyip de oyuna girerseniz maalesef altyazılar değişmeyecektir. Yorumlardaki arkadaşlar da zaten kurulumun bitmesini beklemediğinden altyazılar gözükmemiştir.
Kurulum tam bittiğinde size bildirim gelicek. Gelmezse bile sağ altta arkaplan uygulamalında 100% yazınca bitmiştir. Oyunu açıp Ayarlara gidiniz oradan altyazıyı açın bu sayede oyunu tam bir şekilde 100% Türkçe oynaya bilirsiniz. Teşekkür Ederim😁

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Rehberde farklı siteleride göstericek misin ? sadece bu koyduğun sitenin rehberinimi yapıyorsun ?
yok tabi ki de bağımsız bir kullanıcıyım. bu sayfadan link koyma sebebim rekamsız ve stabil bi site olması
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam garip olan şu 2014 te epic games de oyun varmıydı yada oyunlar türkçe yamalarını epic games'e uyumlumuydu ? dikkat edin bu siteye...
yamaları test ederken yazıyorum makaleyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Eklenme: 25 Nisan 2014
Değiştirme: 4 Ekim 2015
seklinde yaziyor sitede ben güncel bir yama sanmıştım. Sonra ben uyarı yiyorum forum çöplüğe döndü diyince.
Dostum oyun zate online değil eski hikaye modlu bir oyun ne bekliyorsun? oyun güncelleme almıyor ki yama da güncellensin. Yama sorunlu olduğundan güncellenir bu yamada sorun yok. FORUM İYİCE ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ.

n3r3plAx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Alperen Öz
Instagram
https://www.instagram.com/alperenoz._/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199042251799/
Twitter
alperenoz58
Facebook
alperen.oz.319
Discord
n3r3plax
Dostum oyun zate online değil eski hikaye modlu bir oyun ne bekliyorsun? oyun güncelleme almıyor ki yama da güncellensin. Yama sorunlu olduğundan güncellenir bu yamada sorun yok. FORUM İYİCE ÇÖPLÜĞE DÖNDÜ.
Forumda büyük harfle yazmak bağırmak ve hakaret anlamı taşır. Önce lütfen insan gibi davranın sırf zevkine konu açmak için konu açmışsınız. Ne farklı bir link ne farklı bir olay var. Eski bir oyunun yıllardır duran yamasını 'rehber' adı altında açmışsınız. Kusura bakmayın 2009 yılı not defterine yazı yazılıp mikrofonsuz yapılan videolu yamalar artık eskidi. Teknolojiyi takip edin lütfen. Sağlıcakla kalın...

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Cansu Yılmaz
Instagram
CansuYilmaz_2004
Uygunsuz davranış
...... Maalesef

Son düzenleme:
Top Bottom