Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Biostar B550MH DDR4 AM4 Anakart 2431TL🔥

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Batuhan
Evet, 10 kez B550 Biostar geçmiştir elimden. B450'li de A320'si de B550'si de aynı halt. kuruş para vermem Biostar anakarta
B650M Pro içinde bu şekilde mi söylersin? Asusla arasında kaldım ama asus alıcam 1k farkla. Biosunun kötü olduğunu geç açıldığını vs. söylemiş herkes ben garanti konusuna takılı kaldım. Yetkili servisi yok ülkede.

Halloween

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Ertan
Biostar geçmişini bilirim ben bu anakartın. Aliexpress satılan beş para etmez oem bir üründü. 2 tane alırsın biri şansına çalışırdı. Adam olmuşta yeni nesil anakartlar çıkarmış kereta. Merdiven altı çekik gözlüler yaptığı aşırı poktan markadır. Yerde bu model anakartı görsem , bi garibana verir sevaba girerdim. Aliexpress satılan huananzhi mi neydi o marka bile bundan çok daha kalitelidir. Asrock motherboard bunun yanında Ferrari kalır. O yüzden napıyoruz bulaşmıyoruz bu markaya efenim.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,056
İsim
Ömer Murat KARACA
B650M Pro içinde bu şekilde mi söylersin? Asusla arasında kaldım ama asus alıcam 1k farkla. Biosunun kötü olduğunu geç açıldığını vs. söylemiş herkes ben garanti konusuna takılı kaldım. Yetkili servisi yok ülkede.
1K değil 5K fark olsa yine verirdim :) Gerisi size kalmış

Mrt3358

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mert aktaş
Güzel sallayanlar olmuş :D Asus b560m-p intel anakarttan biostar b650 m-pro ryzen anakarta geçtim. sitesinden de kontrol ederek uyumlu ramleri alıp sistemi kurdum. asus gibi bir bios arayüzü zaten bekleyemezsiniz ama açılış hızı asustan farksız. bu arada son sürüm bios a güncelledim. giriş - orta seviye için Biostar gayet alınabilir düzeyde özellikle b650m pro da sundukları bu fiyat bandında hiçbir anakartta yok.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Almayın mosfetleri aşırı ısınıyor. Bios çok geç geliyor kötü bir anakart . Kullandım biliyorum

i.y4114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ismail
Biostar geçmişini bilirim ben bu anakartın. Aliexpress satılan beş para etmez oem bir üründü. 2 tane alırsın biri şansına çalışırdı. Adam olmuşta yeni nesil anakartlar çıkarmış kereta. Merdiven altı çekik gözlüler yaptığı aşırı poktan markadır. Yerde bu model anakartı görsem , bi garibana verir sevaba girerdim. Aliexpress satılan huananzhi mi neydi o marka bile bundan çok daha kalitelidir. Asrock motherboard bunun yanında Ferrari kalır. O yüzden napıyoruz bulaşmıyoruz bu markaya efenim.
yapmayın hocam çok eski bir marka bu ürünlerini bilmem kullanmadım ama o dediğiniz gibi değil tarihi

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,103
İsim
Ali
Sanki konuya Biostar düşmanları gelmiş, farklı markaların promotörleri gelmiş gibi 😁

Arkadaşlar adamlar misal b650 çip setinde gayet rakipsiz fiyata daha iyi bir anakart veriyor. Kuzey çip setine soğutucu koymayan Asus sırf bios arayüzü için mi fazladan para vereceğim. Teşekkür ederim siz verebilirsiniz. Lite biostan tutun eski nesil bile olsa hallederim sıkıntı yok. Kısıtlı bütçe ile 7500F için alır geçerim.

B450-B550 için konu değişir. Orada çeşit bol 🖐🏻

ghnn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Gökhan
Sanki konuya Biostar düşmanları gelmiş, farklı markaların promotörleri gelmiş gibi 😁

Arkadaşlar adamlar misal b650 çip setinde gayet rakipsiz fiyata daha iyi bir anakart veriyor. Kuzey çip setine soğutucu koymayan Asus sırf bios arayüzü için mi fazladan para vereceğim. Teşekkür ederim siz verebilirsiniz. Lite biostan tutun eski nesil bile olsa hallederim sıkıntı yok. Kısıtlı bütçe ile 7500F için alır geçerim.

B450-B550 için konu değişir. Orada çeşit bol 🖐🏻
Hocam dediğiniz gibi konuda bir sürü biostarı kötüleyici yorum okudum ama hangi markanın promotörü gelmiş anlayamadım? Burada kim hangi yorumda hangi markayı övmüş anlatır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,154
Üyeler
163,790
Son üye
Collier
Top Bottom