Neler Yeni

Dağda ormanda kullanmak için çakı bıçak tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
dağda ormanda ufak tefek işler için bir çakı lazım çok büyük ve pahalı bir şey değil önerieriniz varmıdır

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Bilmiyorum ama doğada kullanmak için kesinlikle yaylı alma tek parça olan bükülmeyenlerden al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela :
Columbia Kamp ve Avcı Bıçağı 1948B

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum ama doğada kullanmak için kesinlikle yaylı alma tek parça olan bükülmeyenlerden al.

Mesela :
Columbia Kamp ve Avcı Bıçağı 1948B
hocam bunlar çok büyük bana daha kompakt bir şeyler lazım ben öye odun kırmak yada bömek için kullanmayacağım ekmek domates et falan kesmelik biraz daha

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,766
İsim
Mehmet Aslan

Omnissiah

80+ Bronze
dağda ormanda ufak tefek işler için bir çakı lazım çok büyük ve pahalı bir şey değil önerieriniz varmıdır
benim alışveriş yaptığım bu site güzel bıçaklar yapıyor altında çeliği de belirtiyorlar buradan alabilirsin
columbia alma onlar çakma çin ürünleri, burada el yapımı güzel işler yapıyorlar bende kullanıyorum ürünlerini. Hatta alırken yanında ufak bileme taşı gönderilsin seçeneğini seç 50 tl daha ekle bide kamp kullanımı için bileme taşın olsun

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,028
İsim
göksel yurtcan

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,870
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
benim alışveriş yaptığım bu site güzel bıçaklar yapıyor altında çeliği de belirtiyorlar buradan alabilirsin
columbia alma onlar çakma çin ürünleri, burada el yapımı güzel işler yapıyorlar bende kullanıyorum ürünlerini. Hatta alırken yanında ufak bileme taşı gönderilsin seçeneğini seç 50 tl daha ekle bide kamp kullanımı için bileme taşın olsun
siteyi kaydettim tam hediye almalık bir site

Omnissiah

80+ Bronze
Son düzenleme:

YiğitAysul

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
Ben bunu kullaniyorum ne aşırı büyük ne de küçük şehirde ve doğada her yere taşımalık
hocam kullanışlılık açısından alınabilecek en iyisi belki budur fakat beni için sadece bıçak yeterli

siteyi kaydettim tam hediye almalık bir site
benimde hoşuma gitti modelleri güzl alıp kullanmadım kalitesi nasıldır bilmiyorum ama

victorinox tavsiye ederim bütçeden bütçeye modelleri var
hocam biraz pahalı victorinoxlar benim için

bu gün çekilişten bu çakıyı kazandım geldiği zaman bi yorum yapacam bakalım

hocam hangi ürenleri aldınız yazabilirmisiniz ve söylediğiniz doğru o columbialar çakmadır,zaten hepsiburada yada trendyol gibi sitelerden bıçak almak bana pek mantıklı gelmiyor

Omnissiah

80+ Bronze
hocam kullanışlılık açısından alınabilecek en iyisi belki budur fakat beni için sadece bıçak yeterli

benimde hoşuma gitti modelleri güzl alıp kullanmadım kalitesi nasıldır bilmiyorum ama

hocam biraz pahalı victorinoxlar benim için

hocam hangi ürenleri aldınız yazabilirmisiniz ve söylediğiniz doğru o columbialar çakmadır,zaten hepsiburada yada trendyol gibi sitelerden bıçak almak bana pek mantıklı gelmiyor
Tanto aldım 4116 çelik forumda resmi var cumhuriyet özel diye
İki tane bohler çakı aldım birini hediye ettim 700 liralık olan gayet memnunum

Alacaksan buradan al çeliği altına yazıyorlar çok güzel kamp bıçakları da yapıyorlar. Ne olduğu belirsiz Columbia alacağına buradan 500 lira ver 4116 vb gibi fiyat performans çeliği olan çakı bıçak al veya 700-1000 civarı bohler çelik çakılar var en azından kaliteli çelik kullanırsın ama kamp için bushcraft vb için bu siteden pukko bıçak alabilirsin fin bıçağı olarak geçer 900tl her işini görür. Ama yanına bileme taşı da eklersen iyi olur ne bileyim Makita,taidea vb. Çelik ne kadar iyi olursa olsun bilenmesi gerekir

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Ömer
Tanto aldım 4116 çelik forumda resmi var cumhuriyet özel diye
İki tane bohler çakı aldım birini hediye ettim 700 liralık olan gayet memnunum

Alacaksan buradan al çeliği altına yazıyorlar çok güzel kamp bıçakları da yapıyorlar. Ne olduğu belirsiz Columbia alacağına buradan 500 lira ver 4116 vb gibi fiyat performans çeliği olan çakı bıçak al veya 700-1000 civarı bohler çelik çakılar var en azından kaliteli çelik kullanırsın ama kamp için bushcraft vb için bu siteden pukko bıçak alabilirsin fin bıçağı olarak geçer 900tl her işini görür. Ama yanına bileme taşı da eklersen iyi olur ne bileyim Makita,taidea vb. Çelik ne kadar iyi olursa olsun bilenmesi gerekir
tamamdır hocam teşekkürler

kazandığım çakı elime geldi bu gün gerçektende kağıt keserkende kolumdaki kılı keserkende baya iyiydi yani beklentimin çok üstündeydi tavsiye ediyoru uzun vadede nasıl olur bilemem ama şimdilik gayet güzel

Top Bottom