@emreBeoa'nın önerdiği sistemi alabilirsin evet. Gaming Gen'in halen daha 500 GB SSD ile sistem çıkarıyor olmasına aşırı sinirleniyorum ama yapacak bir şey yok. 200₺ farkla B serisi anakart özelleştirmesi yap. İsteğe bağlı ışıklı mışıklı olsun diyorsan RGB 16 GB RAM özelleştirmesi de yapabilirsin. SSD olarak NV3 seçebilirsin okuma yazma oranı olarak en ideal olan. E kasa ve güç kaynağı da kaliteli olmalı dersen FSP'yi seçebilirsin. RGB RAM hariç tutulduğunda bu şekilde sistem bi nebze adam oluyor ancak 23,400₺'ye geliyor. 3800'e MSI G2412F satılıyordu geçen hafta şuan onu 5 bin yapmışlar. Alternatif olarak ASUS'un monitörleri var ancak o da o civarda. 5,000₺ monitör saysan, 28,400₺ ediyor. Elde kalıyor 1600₺. Uygun ve kaliteli mouse olarak
Lenovo M300S alsan, 970₺ kalıyor elde. 970₺'ye alınabilir klavye yok kaliteli. En yakın uygun fiyatlı ve iyi kaliteli denilebilecek
Redragon Fizz var. Siyah-Kırmızı renk seçeneğini attım ben ama sen Beyaz-Gri renk seçeneğini de araştırabilirsin. Kulaklık olarakta en uyguna Havit'in kulaklıkları var. Onlara bakınılabilir. Aşağı yukarı 31,500'e halloluyor.