Neler Yeni

45.000TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ (her şey DAHİL)

<Relfexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe
hocam aklınızda 45k ya full sistem varmı ekipmanlar dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amd ekran kartları indirimlere girmeye başladı ve bu sistem bence.Şu upgradleri yap ama;
İşlemciyi ryzen 5 7600 e yükselt.

GamePower Skadi Round 120 ARGB 120mm Cpu Sıvı Soğutma Ekstradan bu soğutucuyu al.​

Patriot Viper Venom RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 Gaming Ram​

Gigabyte B650M S2H DDR5 Gaming Anakart​

Bunları yap ve fiyat 38 k oluyor 45 k bütçen var demiştin 8k ya da güzel bir 2k mönitör al 46k mis gibi sistem.

~helloworld

80+ Bronze

hocam full sistem satmıyorlar şu anda ancak karne günlerinde geliyor yılda bir gelirse onlarda da ekipmanlar iyi olmuyor gibi ama ekipman ekipman toplanır yani illa full sistem almak zorunda değilsiniz. Dün biri atmıştı forumda RX7800XT sistem vardı onu özelleştirme yaparak alabilirsiniz gayet güzel kasa, söylediğim monitörlerden de birini alabilirsiniz ölü piksel çıkarsa monitörlerde iade edin, iadeniz kabul olduktan sonra tekrar satın alın ölü pikselsiz gelene kadar. İade ederken sebep belirtmeyin iade etmek istiyorum diyin zorla sebep sorarlarsa ölü piksel dersiniz.

Amd ekran kartları indirimlere girmeye başladı ve bu sistem bence.Şu upgradleri yap ama;
İşlemciyi ryzen 5 7600 e yükselt.

GamePower Skadi Round 120 ARGB 120mm Cpu Sıvı Soğutma Ekstradan bu soğutucuyu al.​

Patriot Viper Venom RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz CL32 Gaming Ram​

Gigabyte B650M S2H DDR5 Gaming Anakart​

Bunları yap ve fiyat 38 k oluyor 45 k bütçen var demiştin 8k ya da güzel bir 2k mönitör al 46k mis gibi sistem.
GAMEPOWER 120MM SIVI SOĞUTUCU MU ASLŞDKJŞLASJFLŞJASFLŞSJDKLSAJ sabah sabah karşılaştığım şeye bak. Sakın almayın o sıvı soğutucuyu. Sistem aldıktan sonra ben size link atarım oradan kaliteli bir hava soğutma alın.

geri kalan gigabyte anakart yükseltmesi ve ram yükseltmesi olabilir

ssd yi de kingston yapın

<Relfexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe
hocam full sistem satmıyorlar şu anda ancak karne günlerinde geliyor yılda bir gelirse onlarda da ekipmanlar iyi olmuyor gibi ama ekipman ekipman toplanır yani illa full sistem almak zorunda değilsiniz. Dün biri atmıştı forumda RX7800XT sistem vardı onu özelleştirme yaparak alabilirsiniz gayet güzel kasa, söylediğim monitörlerden de birini alabilirsiniz ölü piksel çıkarsa monitörlerde iade edin, iadeniz kabul olduktan sonra tekrar satın alın ölü pikselsiz gelene kadar. İade ederken sebep belirtmeyin iade etmek istiyorum diyin zorla sebep sorarlarsa ölü piksel dersiniz.

GAMEPOWER 120MM SIVI SOĞUTUCU MU ASLŞDKJŞLASJFLŞJASFLŞSJDKLSAJ sabah sabah karşılaştığım şeye bak. Sakın almayın o sıvı soğutucuyu. Sistem aldıktan sonra ben size link atarım oradan kaliteli bir hava soğutma alın.

ssd yi de kingston yapın

ssd yi de kingston yapın
Kardeşim orda fiyatı düşürmek için yaptım sadece o siteden ben biliyorum akakçeden açıp düşük fiyatlı soğutma atmayı

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

ssd yi de kingston yapın
hocam zaten hepsini bir almam kasayı farklı monitörü farklı ekipmanları farklı alırım 45k ya bana guzel bir sistem monitor ekipman onerebilir misin hocam

~helloworld

80+ Bronze
Kardeşim orda fiyatı düşürmek için yaptım sadece o siteden ben biliyorum akakçeden açıp düşük fiyatlı soğutma atmayı
fiyat düşürmek için parça mı ekliyosun anlamadım :D ?

<Relfexs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Efe
fiyat düşürmek için parça mı ekliyosun anlamadım :D ?
Kardeşim o işlemciye kesin soğutucu lazım bitane ayrıyetten bende başka siteden atmadım sadece incehesaptan dizmeye çalıştım ordaki en ucuz soğutucuda oydu onu ekledim bütçe kısıtlı olduğu için.

😄

RONALDINHO

80+ Silver
bekle hoca fırsat sistem kovala. 10bin tl ekipmanlara gidecek zaten. 35bine çok iyi sistem bulabilirsin. vatan indirimlerini bekle

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
beyler 45.000TL bütçem var mouse kulaklık klavye monitör her şey dahil hazır sistem önerir misiniz

up

38900 filan yapıyor sistemden kasayı fsp yap kalan parayada diğer bileşenleri alırsın

bekle hoca fırsat sistem kovala. 10bin TL ekipmanlara gidecek zaten. 35bine çok iyi sistem bulabilirsin. vatan indirimlerini bekle
Beklemesine gerek yok. 7800xt'li sistem çok uygun zaten

~helloworld

80+ Bronze
hocam zaten hepsini bir almam kasayı farklı monitörü farklı ekipmanları farklı alırım 45k ya bana guzel bir sistem monitor ekipman onerebilir misin hocam
dediğim gibi kasa olarak birtane 7800xt li sistem vardı onu alabilirsin ufak özelleştirme ile ,1080p monitör alacaksan Gigabyte G24F-2 veya AOC 24G4X modelini alabilirsin

ekipmandan çok anlamam karışmak istemiyorum oraya ama ufak da olsa fikir verebilirim belki

klavye alacaksan bu aralar gamepower suki TKL öneriyorlar forumda birkaç arkadaş denk gelir belki burada ,asla almanı tavsiye etmiyorum suki tkl değil suki 104 tam klavye var elimde kesinlikle parasını hakeden bir klavye değil hotswapple bile yok kablo type c vesaire değil. Space tuşunun yay sesi adamı deli ediyor. Klavye olarak Aliexpress üzerinden EYOSO bakabilirsin veya türkiyeden alacağım dersen mekanik olmasa da olur dersen indirimli bulursan eğer şu klavyeyi tavsiye ederim: Corsair K55 RGB PRO XT
REDRAGON K512 SHİVA vardı onun stoğu yok şu anda biryerde. Denk gelirse membrane olarak güzel tercih F/P 700 liraya satılıyordu.

mekanik olsun dersen kesinlikle aliexpressden EYOSO tarzı klavye al türkiyedeki mekaniklerin fiyatı uçuk veya ucuz olanlar kalitesiz.

mouse olarak bulabilirsen Hyperx Pulsfire Haste alabilirsin. Daha iyisi tabii ki var bu söylediğim bütün ürünlerin ben hem fikir olsun hem de F/P olan ürünlerden önermeye çalışıyorum. Daha düşük fiyata STEELSERIES PRIME bulursun fakat STEELSERIES PRIME PLUS OLANI ALMA SAKIN DİKKAT. Mouse pad önerisi lazım mı bilmiyorum KlasseGear veya Xrades veya Porge mouse padlara bakabilirsin 300-500 arası 90*40 rahat bulursun. Kulaklık hiç anlamadığım kısım pek kulaklık deneyimim yok şuan gamepower medusa kullanıyorum ağır büyük ve hantal bi kulaklık ses kasma olayı vesaire çok çok iyi fakat uzun kullanımda benim kulağımda ağrı yapıyor seninkinde yapar mı yapmaz mı bir bilgim yok , uygulaması var ,kablo kalınlığı gayet iyi ,USB girişli kablosu. 1.5 yıldır kullanıyorum güzel bakıldığı taktirde 2 seneden kısa sürede pedlerin soyulacağını vesaire düşünmüyorum kırışma bile yok şuan.

link atacağım izin vermiyor yeni güncel gelmiş saçma sapan mesaj engelliyor

2K monitör alayım dersen :

veya şu da olabilir de linki atamıyorum

ViewSonic 27" VX2780J-2K 1ms 170hz HDMI,DisplayPort Adaptive Sync Premium IPS 2K Gaming Monitör​

@Mehmet Yılmaz

hocam kaç gündür link atacağım saçma sapan link engelliyor mesaj atamıyorum hangi linki engellediğini de bulmak uğraştırıyor bi el atarmısınız şu spam işine

ref link de atmıyorum anlamadım neden engelliyor standart ürün atıyorum

38900 filan yapıyor sistemden kasayı fsp yap kalan parayada diğer bileşenleri alırsın

7800xt li sistem gayet iyi ,ufak özelleştirme yapması iyi olur anakart b650 ve ram 32 çok iyi olur patriot rgb li model

ssd yi de kingston yapsın 1tb

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren

hocam böyle bir sisteme 2k olması gerekmez miydi

monitörün

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,244
İsim
Sinan Aba
hocam böyle bir sisteme 2k olması gerekmez miydi

monitörün
FPS oyunu oynuyorsan 1080p de kullanılabilir bence. İlerde 7800x3d yada 9000 serisi işlemci alirisn çiçek gibi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,503
Üyeler
159,631
Son üye
ıkwqkmıeqwkmeqw
Top Bottom