Neler Yeni

Çözüldü✓ Windows 11 ürün anahtarı nereden alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Sanırım ben biraz kazıklanmışım 390₺ ye almıştım 2 hafta kadar oldu :D ucuzda bir sıkıntı olur diye görünüşe bakılırsa olmuyormuş :D
Biraz çok olmuş ya :) ben 250 kadar ödedim.
Ama şuan zaman zaman 25tlye kadar düşüyor. Geçen arkadaş yazmıştı neydi ya eskiden krek mrek uğraşırdık sonra uğraş dur ki malwre mi dersin spyware mi. Şimdi çok iyi geerçekten çokda ucuz. Faturasıyla herşeyiyle alıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Oemde dijital lisans yazar bendeki gibi.

1733605790093.png

Diğer türlü normal anahtar alırsanız orgnizasyonunuz tarafından aktive edildi yazar.

1733605922227.png

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Ben Yazılımbudur.com dan almıştım. Sorun yaşamadım. Office 365 5 pc, Android, mac, ios olarak aldım. İlkin gelen mailde şifre yoktu, desteğe yazdım, hemen maili güncellediler

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tahir
Biraz çok olmuş ya :) ben 250 kadar ödedim.
Ama şuan zaman zaman 25tlye kadar düşüyor. Geçen arkadaş yazmıştı neydi ya eskiden krek mrek uğraşırdık sonra uğraş dur ki malwre mi dersin spyware mi. Şimdi çok iyi geerçekten çokda ucuz. Faturasıyla herşeyiyle alıyorsun.
Valla öyle olmuş kral yapacak bir şey yok can sağlığı olsun be :D başka bir pc için windows 10 alacam onu artık başka bir yerden alırız
crack muhabbetine hiç girmedim ben ya ama dediğin gibi çok riskli iş 3 5 sene önce windows 7 kurduğum bi pc vardı onun için bile key almıştım ama yalan oldu çalışmadı :D:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Valla öyle olmuş kral yapacak bir şey yok can sağlığı olsun be :D başka bir pc için windows 10 alacam onu artık başka bir yerden alırız
crack muhabbetine hiç girmedim ben ya ama dediğin gibi çok riskli iş 3 5 sene önce windows 7 kurduğum bi pc vardı onun için bile key almıştım ama yalan oldu çalışmadı :D:D
Benimde başıma Win8.1 de geldi bir kere yaptım 6-7 ay sonra sistemi tekrar kurunca bummm patladı. :)
Akıllandık tabi oem alıyoruz artık en azından.

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tahir
Benimde başıma Win8.1 de geldi bir kere yaptım 6-7 ay sonra sistemi tekrar kurunca bummm patladı. :)
Akıllandık tabi oem alıyoruz artık en azından.
Benim en baştan çalışmadı kral hazır kurulu win7 yi aktifleştirecektim keyle satın aldım mail geldi falan hem key hem win 7 iso linki göndermişlerdi ordan indirip kuracakmışım öyle girecekmişim keyi güvenemedim bir şey vardır diye öyle verdiğim parayla kaldım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
yolcu arslan
Benim en baştan çalışmadı kral hazır kurulu win7 yi aktifleştirecektim keyle satın aldım mail geldi falan hem key hem win 7 iso linki göndermişlerdi ordan indirip kuracakmışım öyle girecekmişim keyi güvenemedim bir şey vardır diye öyle verdiğim parayla kaldım :D
iyi yapmışın. En doğrusu o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
Win11 için OEM key aldım çok uyguna. 20TL indirim oldu, 78TL'ye almış oldum. Umarım hıyar çıkmaz. :D Durumu bildiririm.

trendyol.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Android Anıl
Sonuç: Beyler sanırım bayağı şanslıyım OEM diye aldım Retail çıktı. Doğru mu anlıyorum bakar mısınız?

retail.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,110
Üyeler
163,779
Son üye
asaletemre
Top Bottom