Biraz çok olmuş ya ben 250 kadar ödedim.Sanırım ben biraz kazıklanmışım 390₺ ye almıştım 2 hafta kadar oldu ucuzda bir sıkıntı olur diye görünüşe bakılırsa olmuyormuş
CMD'ye slmgr -dli yazarak öğrenebilirsiniz. OEM Channel veya Retail vs yazar.Yok knk şuan bi sıkıntı yok ama oem mi tam ona emin olamadım
Valla öyle olmuş kral yapacak bir şey yok can sağlığı olsun be başka bir pc için windows 10 alacam onu artık başka bir yerden alırızBiraz çok olmuş ya ben 250 kadar ödedim.
Ama şuan zaman zaman 25tlye kadar düşüyor. Geçen arkadaş yazmıştı neydi ya eskiden krek mrek uğraşırdık sonra uğraş dur ki malwre mi dersin spyware mi. Şimdi çok iyi geerçekten çokda ucuz. Faturasıyla herşeyiyle alıyorsun.
Benimde başıma Win8.1 de geldi bir kere yaptım 6-7 ay sonra sistemi tekrar kurunca bummm patladı.Valla öyle olmuş kral yapacak bir şey yok can sağlığı olsun be başka bir pc için windows 10 alacam onu artık başka bir yerden alırız
crack muhabbetine hiç girmedim ben ya ama dediğin gibi çok riskli iş 3 5 sene önce windows 7 kurduğum bi pc vardı onun için bile key almıştım ama yalan oldu çalışmadı
Benim en baştan çalışmadı kral hazır kurulu win7 yi aktifleştirecektim keyle satın aldım mail geldi falan hem key hem win 7 iso linki göndermişlerdi ordan indirip kuracakmışım öyle girecekmişim keyi güvenemedim bir şey vardır diye öyle verdiğim parayla kaldımBenimde başıma Win8.1 de geldi bir kere yaptım 6-7 ay sonra sistemi tekrar kurunca bummm patladı.
Akıllandık tabi oem alıyoruz artık en azından.
iyi yapmışın. En doğrusu o.Benim en baştan çalışmadı kral hazır kurulu win7 yi aktifleştirecektim keyle satın aldım mail geldi falan hem key hem win 7 iso linki göndermişlerdi ordan indirip kuracakmışım öyle girecekmişim keyi güvenemedim bir şey vardır diye öyle verdiğim parayla kaldım
Evet yazın OEM ile değiştirsin.Sonuç: Beyler sanırım bayağı şanslıyım OEM diye aldım Retail çıktı. Doğru mu anlıyorum bakar mısınız?
Alıntıyı görüntüle