Neler Yeni

EN ÇOK PARA KAZANDIRACAK BÖLÜM

Spectre_zz

80+ Bronze
arkadaşlar yksye hazırlanıyorum ve deli gibi çalışıyorum açıkcası ne yapsam zaten pek memnun olarak yapacagımı düşünmüyorum o yüzden en çok kendimi geliştirip güzel para kazanabiliceğim bölüm ve ünileri yazar mısınız lütfen. Bölüm konusunda kafam karışık 2 arkadaşım itüde gemi mühendisliği okuyor ve şu an çok sıkıcı geçiyormuş ben de gemi istiyordum fakat gemide 6 ay geçirmek falan istemiyorum anca gemi inşaatı olabilir, gönlüm itüde açıkcası. Bilgisayar mühendisliği bana uygun teknolojiyle çocukluğumdan beri iç içeyim biraz kodalama deneyimim de olmuştu zevk alıyorum fakat sıralaması çok yüksek giremem yani en azından istanbulda bi mühendislik tavsiyesi yapar mısınız?

Spectre_zz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tıp ve uçak mühendisliği dünyanın her yerinde en çok kazandıran bölümler
kral 3 sene vücut geliştirmeyle uğraştım ve biyolojiye bayılırım fakat 6 sene kafam patlar yani eziyet olur benim için kuzenim okuyor şu an tıp manisada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tıp ve uçak mühendisliği dünyanın her yerinde en çok kazandıran bölümler
uçak mühendisliği düşünüyorum ama onu da istanbulda kazanmam zor biraz

@anilg8293 niye güldün kanka

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
arkadaşlar yksye hazırlanıyorum ve deli gibi çalışıyorum açıkcası ne yapsam zaten pek memnun olarak yapacagımı düşünmüyorum o yüzden en çok kendimi geliştirip güzel para kazanabiliceğim bölüm ve ünileri yazar mısınız lütfen. Bölüm konusunda kafam karışık 2 arkadaşım itüde gemi mühendisliği okuyor ve şu an çok sıkıcı geçiyormuş ben de gemi istiyordum fakat gemide 6 ay geçirmek falan istemiyorum anca gemi inşaatı olabilir, gönlüm itüde açıkcası. Bilgisayar mühendisliği bana uygun teknolojiyle çocukluğumdan beri iç içeyim biraz kodalama deneyimim de olmuştu zevk alıyorum fakat sıralaması çok yüksek giremem yani en azından istanbulda bi mühendislik tavsiyesi yapar mısınız?
Öyle bir bölüm yok ne seviyorsan onu yapmalısın

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Ege Y.
Para için yapma sevdiğin mesleği olmak istediğin mesleği yap(METİN COK UZUNDU OKUMAYA ÜŞENDİM)

phopshen

80+ Bronze
arkadaşım yazılımcı oturduğu yerden para kazanıyor. meraklısıysan bu yolda ilerleyebilirsin

şahin doğan

80+ Platinum
Para için okumaya gerek yok. Ticarete gir milyonlar kazan en mantıklısı. İlla para için okuyacağım diyorsan diş hekimliği.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,607
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Otomasyon düşünebilirsin. Geleceğin mesleği ama ne kadar kazanıyorlar bilmiyorum .

Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Lütfü A
kafa patlatmadan başaralı olabileceğin meslek yok zart zurt ünide ağaç dikme mühendisliği okuyan adam para kazanır mı sence.
kral 3 sene vücut geliştirmeyle uğraştım ve biyolojiye bayılırım fakat 6 sene kafam patlar yani eziyet olur benim için kuzenim okuyor şu an tıp manisada

uçak mühendisliği düşünüyorum ama onu da istanbulda kazanmam zor biraz

@anilg8293 niye güldün kanka

ardayvl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Arda Yivli
Kontrol ve Otomasyon Müh.
Uçak Müh.
Matematik Müh.
Tıp (Garanti en kötü bugünün şartlarında 130.000tl-4.000 dolar) + Klinik açıp milyonlar kazanan çok. Örn yakın bir ablam kadın doğum kliniği var 3 milyondan aşağı kazanmıyor aylık. 10-15 dakika süren muayene 5000tl. (En basit örnek). Plastikçileri, cildiyecileri sen hesapla.
Pilotaj (Riskli ama yüksek maaş)
Mühendisliklerde İTÜ ya da YTÜ harici okumanı önermem. BOUN da yok zaten bu bölümler.

Son düzenleme:

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Mahir
Yapmayı seveceğin meslektir. Her meslekte çok para kazanan birileri var. Eğer mesleğini gerçekten seviyorsan zaten sana yaptığın iş gibi bile gelmeyecek, başarılı olacaksın ve çok para kazananlar arasına gireceksin.

Top Bottom