Almalimiyim senceHesap şeklinde satıyorlar, hesabın bilgileri de değişmez giren girer çıkan çıkar bi bakmışsın hesap gitmiş korsandan farkı yok pek
Alımmisenceoffline hesaptan bahsediyosun sanırım, ortak hesaplar oluyor aynı hesabı birden cok kisiye veriyor senin olmuyor bilgilerini degismeden offline oynuyorsun
ıp adresini bulabiliyorlar mı ortak hesaptanHesap şeklinde satıyorlar, hesabın bilgileri de değişmez giren girer çıkan çıkar bi bakmışsın hesap gitmiş korsandan farkı yok pek
Reis ben itemde baya bi al sat yaptım geneli kandırıyor verdiği hesap yanlis cikinca 2 3 saat mesajina bakmiyo veya hesabi aldiktan sonra hic bir isine yaramiyor kesinlikle önermemItem satışta istediğin 3 oyun 50 tl diye sayiliyo dolandırıcılık mi yoksa ne neden bu kadar ucuz almalımym
steam hesabına nereden giriş yapıldığı ve ıp adresi gözüküyor diye biliyorum steam guard aracılığıylaıp adresini bulabiliyorlar mı ortak hesaptan
ne yapıcaklar ip ni?çok saçma bi sistem arkadaşım denedi 50tl çöpe gitti boşa para vermeyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
steam hesabına nereden giriş yapıldığı ve ıp adresi gözüküyor diye biliyorum steam guard aracılığıyla
hiç bişeyben 2 kere aldım gamesatıstan , ikiside gayet sorunsuz teslim etti 1 aydan fazla kullandım. 2 gün sonra patlasa bile bedava gibi bisey zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne yapıcaklar ip ni?
güvenilir satıcıdan alırsan sorun çıkmaz hatta yardımcı olurlar itempazardan çok alışveriş yaptım çoğu zaman da sorun yaşamadımItem satışta istediğin 3 oyun 50 tl diye sayiliyo dolandırıcılık mi yoksa ne neden bu kadar ucuz almalımym