Neler Yeni

60-70k Bandında Laptop Önerisi

dcinkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemalettin Doruk Çınkıt
Bütçe
70000
Merhabalar, başlıkta da yazmış olduğum üzere 60-70k arasında performansından şüphe etmeyeceğim marka olarak sağlam bir marka olan Autocad vb. programları sorunsuz çalıştıracak, yazılım ve grafik tasarım konusunda yeterlilikleri sağlayacak ve AAA oyunları oynayabileceğim ekranı minimum 2k olan bir laptop arıyorum. Mux switch olması da baya önemli. Ben HP Victus 16 serisinden 32gb ramli rtx 4070'li ve Ryzen 7 7800 serisi işlemciye sahip bir model buldum bunu da değerlendirirseniz, konudaki önerilerinizi ve halihazırda kullandığınız bir ürün varsa onunla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

Satriani

80+ Bronze
Merhabalar, başlıkta da yazmış olduğum üzere 60-70k arasında performansından şüphe etmeyeceğim marka olarak sağlam bir marka olan Autocad vb. programları sorunsuz çalıştıracak, yazılım ve grafik tasarım konusunda yeterlilikleri sağlayacak ve AAA oyunları oynayabileceğim ekranı minimum 2k olan bir laptop arıyorum. Mux switch olması da baya önemli. Ben HP Victus 16 serisinden 32gb ramli rtx 4070'li ve Ryzen 7 7800 serisi işlemciye sahip bir model buldum bunu da değerlendirirseniz, konudaki önerilerinizi ve halihazırda kullandığınız bir ürün varsa onunla ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

dcinkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemalettin Doruk Çınkıt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

dcinkit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cemalettin Doruk Çınkıt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MSI üretimi cihaz, sadece isim olarak yerli. Burada detaylı inceleme var, geniş şekilde her bilgiyi alabilirsiniz. Bu fiyat bandında zaten kendi markası olan cihazları almak imkansız.

Teşekkürler

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Satriani

80+ Bronze
İdealdir bu bütçede
Bu da iyi cihaz, sıvı metal soğutmada sıkıntı olmazsa gayet serin, güzel performans verir.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör

Satriani

80+ Bronze
Teknoloji biraz şans işi, sıkıntısız cihaz gelirse uzun süreler arkaya baktırmaz.
Periyodik olarak, temizliği vs yapılınca yıllarca gider.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,102
Üyeler
164,964
Son üye
wold70
Top Bottom