Neler Yeni

Mall Of Point güvenilir mi?

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Merhaba. Neye dayanarak "değil" dediniz? açıklar mısınız?
etbis e kayıtlı değil ilk olarak etbise kayıtlı olmayan yerlerden alşerış yapmıyorum yaparsamda tek kulanımlık kart acıyorum 2. olarak tekstil üzerine kurulu bi şirket değil gıda sektorüne kurulu bi şirket mesefali satış sözleşmenizde yer alıyor EMİR FASFOOD YİYECEK İÇECEK GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Khaan
etbis e kayıtlı değil ilk olarak etbise kayıtlı olmayan yerlerden alşerış yapmıyorum yaparsamda tek kulanımlık kart acıyorum 2. olarak tekstil üzerine kurulu bi şirket değil gıda sektorüne kurulu bi şirket mesefali satış sözleşmenizde yer alıyor EMİR FASFOOD YİYECEK İÇECEK GIDA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Öncelikle geri dönüş için teşekkür ederiz.
Açıkçası "ETBİS" olayında haklısınız. En kısa sürede Ticaret Bakanlığına "ETBİS" kaydını yaptıracağız.
Sipariş oluşturanlar genellikle "Şeffaf Kargo ve Kapıda ödeme" tercih ediyorlar. Bunun yanı sıra 3D ödemeler de en çok tercih edilen "PARAM POS" olarak ödeme alt yapısı kullanıyoruz.
Şirketimiz tanınmış AVM olan, Mall of Antalya ve MarkAntalya da Fastfood olarak hizmet vermektedir. Doğal olarak extra dan şirket açmamızın bir anlamı olmadığı için aynı vergi numarası ile yasal olarak ticaret yapılabildiği için fazladan bir şirket açmamızın anlamsız olacağından dolayı mevcut var olan ile devam ettik. Ayrıca Trendyol ve Hepsiburada aktif olarak varız. Hatırlatmak isterim ki Trendyol ve Hepsiburada E-Ticaret platformların da "[email protected]" adresi ile kayıtlı ve tescillidir.

Ekai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Efe Tunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendilerinden alışveriş yaptım öncelikle destek olarak 10/10 tüm sorularıma saygılı ve açıklayıcı cevaplar verdiler whatsappdan iletişime geçtiğimde site güvenilir ancak orjinal ürünmü çakmamı konusuna gelirsek ben moncler mont aldım ve ürünün çakma olduğunu düşünerek almıştım çünkü pahalı bir marka moncler çok uçuk fiyatlara satışlar yapıyolar ancak sitede 2700tl idi ürün elime geçti ve sorunsuz görseldeki ve beklediğim gibiydi gönül rahatlıyla alabilirsiniz şüpheniz olmasın

Top Bottom