Neler Yeni

Hs80 mi arctic 7 wireless mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız efe
ikinci el kulaklık bakıyorum param güvendeyle arctis 7 wireless yaklaşık 2600 tl ye geliyor hs80 kablolu ise 2500 e falan hangisini almak mantıklı genel kullanım/hikayeli oyunlar/film dizi izlemek için kullanmayı düşünüyorum o yüzden wireless olması daha iyi benim için hs80 in mikrofonu muazzam bu yüzden kendine çekiyor biraz fps oyunlarıyla işim yok sizce hangisini almak daha mantıklı veya başka öneriniz var mı 2500 tl ye sıfır veya 2. el

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Serkan
2. El kulaklık almanızı önermem fakat alacaksanız Arctis 7+

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2. El kulaklık almanızı önermem fakat alacaksanız Arctis 7+
padleri yeni değıştirilmiş bi kulaklık hocam + elımde uyumlu olduğunu düşündüğüm padler var neden ikinci el önermessiniz hijyenden dolayı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
ulaş dursun
padleri yeni değıştirilmiş bi kulaklık hocam + elımde uyumlu olduğunu düşündüğüm padler var neden ikinci el önermessiniz hijyenden dolayı mı?
hem o hemde milletin kulaklığı nasıl kullandığı belli değil bu tarz ürünler sıfır alınmalı bence hocam. ama fiyat iyi istersen arctis 7+ alın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız efe
hem o hemde milletin kulaklığı nasıl kullandığı belli değil bu tarz ürünler sıfır alınmalı bence hocam. ama fiyat iyi istersen arctis 7+ alın
hocam inşallah yalamamıştır o zaman adam kulaklığı fiyatı uygun bu bütçede kablosuz sağlam kulaklık yok gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
yağız efe
ağlamak istiyorum hocam herkes kesin yalamıştır falan dıye gıdıp satıcıyı mı sıkıştırayım yaladın mı lan diye

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Serkan
Hijyenden dolayı hocam bence kulaklığı almayın hadi diğer parçalar neyse de kulaklığı almanızı tavsiye etmem

Top Bottom