Neler Yeni

Gitar amfim bozuldu 😭

krekes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emre
kulaklik takili gitar caliyodum gitar jak girisine carpti jak girisi kirildi kulakligi cikartsam da amfiden ses alamiyorum

Ekler

• IMG_2420.jpeg
    IMG_2420.jpeg
    1.6 MB · Hit: 59
  • IMG_2419.jpeg
    IMG_2419.jpeg
    1.5 MB · Hit: 56

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
iyi bi luthier yapar bunu

Ysuflix

80+ Gold
soket değişince düzelir

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
normalde bükebilirsin ama kırılmış gibi duruyo lehimle söksende kurtarmaz gibi

withbrs

80+
götürüyorsun en yakın elektrikçiye 50 liralık işi var o jak değişecek kartta bir zarar yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

amfiden ses alamamanın sebebi de en erkadaki iki tel büküldüğü için birbirine değiyor. onları ayırırsan ses alabilirsin.

1733779846772.png

tam olarak bu kısım

krekes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
götürüyorsun en yakın elektrikçiye 50 liralık işi var o jak değişecek kartta bir zarar yok

amfiden ses alamamanın sebebi de en erkadaki iki tel büküldüğü için birbirine değiyor. onları ayırırsan ses alabilirsin.

Alıntıyı görüntüle
tam olarak bu kısım

ayirdim ama yine de ses yok kulakligi takip hareket ettirince bazen geliyo ses ama hoparlorden hic gelmiyo acaba hoparlore zarar vermis olabilir mi sadece kulaklik soketi hasar aldi ama, ya da sokette farkli bir kisadevre sozkonusu olabilir mi

Ekler

• IMG_2427.jpeg
    IMG_2427.jpeg
    1.2 MB · Hit: 14

withbrs

80+
hayır kesinlikle o sokette birbirine değen iki pinden kaynaklı ses gelmeme sorunu yaşıyorsun. Çünkü kulaklığını taktığını kısa devre olarak anlar sistem birbirine değen iki farklı tel varsa ayır geçici olarak kullanırsın ama çok basit bir çözümü var. jak portu değişecek gayet ucuz bir şey

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
hocam kırılmış büküldü dediğiniz kısım o jack değişmek zorunda gibi şuan

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Murat demir
şuan o jakı karta zarar vermeden tellerini kırsa sorunu çözülür kulaklık kullanmayacağı müddet değişmesine gerek yok hocam.
pardon kırılan kulaklık jack girişiymiş ben amfinin jack girişi sandım, siz haklısınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
5 dk lık işi var hocam en yakın elektronik tamir yapan yere götürüp tamir ettirebilirsiniz.Zonguldakta ikamet ediyosan ücretsiz değişim yapabilirim

krekes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
emre
hayır kesinlikle o sokette birbirine değen iki pinden kaynaklı ses gelmeme sorunu yaşıyorsun. Çünkü kulaklığını taktığını kısa devre olarak anlar sistem birbirine değen iki farklı tel varsa ayır geçici olarak kullanırsın ama çok basit bir çözümü var. jak portu değişecek gayet ucuz bir şey
evet ucuz bisi ama suan gitar calmadan duramiyorum o yuzden kendim halledesim var suan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,789
Üyeler
163,725
Son üye
Ahmet Gökdeniz
Top Bottom