Neler Yeni

Acer Nitro KG242YM3 Monitör Alınır mı?

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
batuhan a
hocam bu fiyata gayet iyi gibi forumda aynı monitör ile açılmış diğer konulara da bakabilirsiniz

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
580
İsim
Görkem

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya maksimum 4300 e falan çıkarım ama bunun 3 taksitle vade farkı olmadığı içi mantıklı geldi

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Uzun süreli kullanıcıyım her türlü sorularınızı alabilirim monitörle alakalı, ve evet alınır.

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
Uzun süreli kullanıcıyım her türlü sorularınızı alabilirim monitörle alakalı, ve evet alınır.
180 hz overclock ile mi çıkılıyor? Üstte yazdığım gibi ilk defa bu kadar iyi bir monitör alacağım valorant için iyi olur mu? Kronik sorunları var mı? Son olarak tavsiye eder misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

180 hz overclock ile mi çıkılıyor? Üstte yazdığım gibi ilk defa bu kadar iyi bir monitör alacağım valorant için iyi olur mu? Kronik sorunları var mı? Son olarak tavsiye eder misiniz?
Pardon evet alınır demişsiniz

Pulsar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Doğanay ALTINTAŞ
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon evet alınır demişsiniz
180 hz hıza herhangi bir işlem uygulamadan görüntü ayarlarından çıkıyor. Ben de dedigin gibi overclok muhabbettini almadan önce duymuştum da bir olayı yok. Valorant için devamlı kullanılıyor ayrı olarak ben de CS2 oynuyorum rekabetçi oyunlar için de kesinlikle tavsiye ederim. Paneli dahilinde sizi de hikaye tabanlı oyunların grafikleri ile de iyi bulusturuyor. Kronik bir sorun olarak henüz bir şey görmedim bu fiyatlarda bence düşünülmez direkt alınır

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ümit
fiyatına göre gayet alınır duruyor. ips 180 hz daha ne olsun? markada bilindik.

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
Hepinize teşekkürler arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri