Acer Nitro KG242YM3 monitör alınır mı?

arkadaki düğmelerde parlaklığı arttırırın ben hatırlamıyorum öyle olup olmadığını ama galiba parlaklığın az
galiba aşağıda kaldığı için öyle diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadaki düğmelerde parlaklığı arttırırın ben hatırlamıyorum öyle olup olmadığını ama galiba parlaklığın az
şuan ölü piksel var bir tane baktığımda yoktu şimdi gözüküyor iade mi etsem bilemiyorum

Son düzenleme:
galiba aşağıda kaldığı için öyle diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şuan ölü piksel var bir tane baktığımda yoktu şimdi gözüküyor iade mi etsem bilemiyorum
bendede var gibi iki küçük leke ama çok göze batmıyor

leke gibi ben çok takmicam şimdilik.Ama tabii ki insanın içinde ukte olarak kalıyor. İnsan aldığı ürünün herhangi bir kusuru olmasını istemez ama bu fiyata iyi bence
aynen öyle bende o sebepten iade etmeyi düşündüm ama siyah dışında neredeyse hiç belli olmuyor fiyatını da düşünmek lazım bazen nerde olduğunu bile unutuyorum

leke gibi ben çok takmicam şimdilik.Ama tabii ki insanın içinde ukte olarak kalıyor. İnsan aldığı ürünün herhangi bir kusuru olmasını istemez ama bu fiyata iyi bence
geri iade edeceğim konu açtım çoğu kişi iade et dedi öyle yapıcam iade edicem

ben ediyorum her ne kadar küçük olsa bile sürekli aklıma takılıyor çoğu kişi de et kusurlu ürün dedi direkt iade edicem sende de varsa edebilirsin
değişim oluyor muymuş haberin var mı? Bir de benim yaşım biraz küçük Annemlere aldırdım zaten. Onlar da biraz zorla aldı çok uğraştırmak istemiyorum.

değişim oluyor muymuş haberin var mı? Bir de benim yaşım biraz küçük Annemlere aldırdım zaten. Onlar da biraz zorla aldı çok uğraştırmak istemiyorum.
değişim talebi olabilir bilmiyorum ama uğraştırabilir biraz ben iade edicem direkt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri