Neler Yeni

Acer Nitro KG242YM3 monitör alınır mı?

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
arkadaki düğmelerde parlaklığı arttırırın ben hatırlamıyorum öyle olup olmadığını ama galiba parlaklığın az
galiba aşağıda kaldığı için öyle diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaki düğmelerde parlaklığı arttırırın ben hatırlamıyorum öyle olup olmadığını ama galiba parlaklığın az
şuan ölü piksel var bir tane baktığımda yoktu şimdi gözüküyor iade mi etsem bilemiyorum

Son düzenleme:

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
galiba aşağıda kaldığı için öyle diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuan ölü piksel var bir tane baktığımda yoktu şimdi gözüküyor iade mi etsem bilemiyorum
bendede var gibi iki küçük leke ama çok göze batmıyor

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
siyahta göze batıyor biraz ama çok ufak
leke gibi ben çok takmicam şimdilik.Ama tabii ki insanın içinde ukte olarak kalıyor. İnsan aldığı ürünün herhangi bir kusuru olmasını istemez ama bu fiyata iyi bence

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
leke gibi ben çok takmicam şimdilik.Ama tabii ki insanın içinde ukte olarak kalıyor. İnsan aldığı ürünün herhangi bir kusuru olmasını istemez ama bu fiyata iyi bence
aynen öyle bende o sebepten iade etmeyi düşündüm ama siyah dışında neredeyse hiç belli olmuyor fiyatını da düşünmek lazım bazen nerde olduğunu bile unutuyorum

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
geri iade edeceğim konu açtım çoğu kişi iade et dedi öyle yapıcam iade edicem

AlÖMer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Ömer İRen
ben ediyorum her ne kadar küçük olsa bile sürekli aklıma takılıyor çoğu kişi de et kusurlu ürün dedi direkt iade edicem sende de varsa edebilirsin
değişim oluyor muymuş haberin var mı? Bir de benim yaşım biraz küçük Annemlere aldırdım zaten. Onlar da biraz zorla aldı çok uğraştırmak istemiyorum.

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
değişim oluyor muymuş haberin var mı? Bir de benim yaşım biraz küçük Annemlere aldırdım zaten. Onlar da biraz zorla aldı çok uğraştırmak istemiyorum.
değişim talebi olabilir bilmiyorum ama uğraştırabilir biraz ben iade edicem direkt

norent

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
mustafa
Ben her türlü monitör alıcam da onun için değişim istiyorum
bende alıcam zaten ama bekleyip lg indirime girerse onu alıcam yoksa yapıcak bir şey yok biraz daha eski monitörü kullanıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,240
Üyeler
165,150
Son üye
S4lamanca
Top Bottom