Problem başladimi hocam tekrarKullanıcı sayısı fazla değil zaten. 1 yıla yakın hizmet aldım aldığım süre zaafında gayet başarılı bir firmaydı ama şimdi turknete geçiyorum ucuz etin yahnisi o kadar güzel olabiliyor ancak.
hocam bir iletişim kurma şansımız var mı yaProblem başladimi hocam tekrar
nasıl iade alıcam tam olarak bilmiyorum sesli iletişim kurarak yardımcı olabilir misinizhocam bir iletişim kurma şansımız var mı ya
özelden yazdım size gördünüz mü bilmiyorum
Hocam halihazırda buradan sorabilirsiniz ama dediğim gibi ücret iadesi için gerekli kanıt görsellerini thh yükleyin buna istinaden yaşadığınız süreci dile getirin gerisi thh'dehocam bir iletişim kurma şansımız var mı ya
özelden yazdım size gördünüz mü bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl iade alıcam tam olarak bilmiyorum sesli iletişim kurarak yardımcı olabilir misiniz
Bir an önce çıkın bence firmadan açıklama dahi tüketiciye çok gören firmadan bir hayır gelmez
başvuruyu tamamladım zatenHocam halihazırda buradan sorabilirsiniz ama dediğim gibi ücret iadesi için gerekli kanıt görsellerini thh yükleyin buna istinaden yaşadığınız süreci dile getirin gerisi thh'de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir an önce çıkın bence firmadan açıklama dahi tüketiciye çok gören firmadan bir hayır gelmez
nereden başvuru yapabilirizbaşvuruyu tamamladım zaten
Şuan kafam rahatladi internet olması gerektiği gibi sorun sıkıntım yok uploadim 7'ydi 10'a yükseldi normalde 12 olması lazım ama 2 mbps eve kadar çektiğim 15 20 metrelik kablodan dolayı kesinti varbaşvuruyu tamamladım zaten
turknet başvurusundan bahsediyorum içerde 30 günüm vardı sadece onun için de thhyle uğraşmak istemiyorumnereden başvuru yapabiliriz
Uygun fiyatlı firma arıyorsanız bugün geçmiş olduğum efsane neti tavsiye ederim.nereden başvuru yapabiliriz
Euroneti eledinizmiturknet başvurusundan bahsediyorum içerde 30 günüm vardı sadece onun için de thhyle uğraşmak istemiyorum