Neler Yeni

PC bazen açılıyor bazen açılmıyor

neoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
muhammet öncel
Merhaba, yakın zamanda bilgisayar topladım kardeşimle beraber ve bileşenlerimiz aynı olmasına rağmen benim bilgisayarımda çok tuhaf rastladığım bir sorun var. Öncelikle start verdiğimde fanlar vs dönüyor USB'lere elektrik gidiyor fakat USB cihazları tanımıyor, ekrana görüntü dahi gelmiyor ve bu şekilde bıraktıktan sonra uzun süre boyunca bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açılsa bile bayağı uzun sürüyor ama açılır ve eğer PSU'nun fişini çekmessem normal açılıp kapanıyor ama fişini çekersem PSU'nun yine tekrar ediyor. Hatta hiç açılmayacak dereceye geliyor.

BİLEŞENLER

Anakart: Asrock b550m-hdv
işlemci: amd 5600
Ekran kartı: RX 6700 xfx speedster Swtf 309
Ram: Apacer panther 3200mhz 8x2 cl16
SSD: Kioxia Exceria G2 1TB
Kasa+Psu: Thermaltake S200 TG 650w

ProX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berk
Aynı sorun bende de var , büyük ihtimal anakart arızası

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eymenarthur
Merhaba, yakın zamanda bilgisayar topladım kardeşimle beraber ve bileşenlerimiz aynı olmasına rağmen benim bilgisayarımda çok tuhaf rastladığım bir sorun var. Öncelikle start verdiğimde fanlar vs dönüyor USB'lere elektrik gidiyor fakat USB cihazları tanımıyor, ekrana görüntü dahi gelmiyor ve bu şekilde bıraktıktan sonra uzun süre boyunca bazen açılıyor bazen açılmıyor. Açılsa bile bayağı uzun sürüyor ama açılır ve eğer PSU'nun fişini çekmessem normal açılıp kapanıyor ama fişini çekersem PSU'nun yine tekrar ediyor. Hatta hiç açılmayacak dereceye geliyor.

BİLEŞENLER

Anakart: Asrock b550m-hdv
işlemci: amd 5600
Ekran kartı: RX 6700 xfx speedster Swtf 309
Ram: Apacer panther 3200mhz 8x2 cl16
SSD: Kioxia Exceria G2 1TB
Kasa+Psu: Thermaltake S200 TG 650w
psu veya anakart arızası olabilir ama bence anakart arızası garantisi varsa garantiye yolla boşuna yorma kendini

Top Bottom