Neler Yeni

DDR5 2x32 gb ram sorunu

Tamo04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
Dostlar merhaba, elimde 2 adet ddr5 32 gb ram var sadece 2 ve 4 slotlarda çalışıyor. Ancak ikisini beraber kullandığımda bilgisayarda oyunlarda ara sıra takılma oluyor sesler cızırtılaşıyor mouse kendiliğinden bilgisayara girip çıkıyor bu neden oluyor yardımcı olabilecek avrmı

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak azgın
Dostlar merhaba, elimde 2 adet ddr5 32 gb ram var sadece 2 ve 4 slotlarda çalışıyor. Ancak ikisini beraber kullandığımda bilgisayarda oyunlarda ara sıra takılma oluyor sesler cızırtılaşıyor mouse kendiliğinden bilgisayara girip çıkıyor bu neden oluyor yardımcı olabilecek avrmı
hocam genelde 4slotlu anakartlarda eş olarak çalısıyorlar 1.3slotları ve 2.4slotlar olarak sıralanıyor diye biliyorum

Tamo04

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam genelde 4slotlu anakartlarda eş olarak çalısıyorlar 1.3slotları ve 2.4slotlar olarak sıralanıyor diye biliyorum
1-3 denedim görüntü alamadım 2-4 te görüntü alabiliyorum sadece ve ikisini beraber taktığımda kablosuz cihazlarımın bağlantısı kesilip geri geliyor 0.5 saniyeliğine veya ekran donuyor 0.5 saniye bu tarz hatalar yaşıyorum. Şuan 2.slotta tek ram takılı ve bir problem yaşamıyorum

Top Bottom