bugün amazon dfs den çektim bu arada hocam 9700x i sen de yardımcı olmuştun karar vermeme eyv4K oynarsanız ve ekran kartı darboğaz yapmazsa durum bu.
Doğrud diyorsun X3D stokları bitince buna salca olup fiyatı yükseltecekler.kanka sus ya cok zamlanmasın şu ben almadan a..
4K oynarsanız ve ekran kartı darboğaz yapmazsa durum bu.
ben de dahil olmak üzere siz değerli 2k'da hikayeli oyun oynayan (ironi yok gerçekten saygı duyduğum ve yapmaya çalıştığım bir şey) dostlarımızın mağdur olmasına sebep olan FPS oyuncuları adına sizlerden özür diliyorum
bu csde yüksek fps'in x3d dışı bir çözümü yok, 7800x3d kullanıyorum, işlemci değiştirsem 9800x3d alırım
üzgünüm ama o fps 500-600'ün altına düşünce psikologum bozuluyor, psikiyatri oluyorum xd
fps oyuncularından size stok kalmıyor, cs bağımlısı değilseniz alın 9700x'i geçin
aga 500-600fps al istersen 1000 fps al fakat sorun şurda bu x3d işlemci alanların çoğunun monitörü 360hz bile değil kaç kişi de 540hz monitör vardır ki 7800x3d 9800x3d kullananlarınben de dahil olmak üzere siz değerli 2k'da hikayeli oyun oynayan (ironi yok gerçekten saygı duyduğum ve yapmaya çalıştığım bir şey) dostlarımızın mağdur olmasına sebep olan FPS oyuncuları adına sizlerden özür diliyorum
bu csde yüksek fps'in x3d dışı bir çözümü yok, 7800x3d kullanıyorum, işlemci değiştirsem 9800x3d alırım
üzgünüm ama o fps 500-600'ün altına düşünce psikologum bozuluyor, psikiyatri oluyorum xd
fps oyuncularından size stok kalmıyor, cs bağımlısı değilseniz alın 9700x'i geçin
Ben yazarken sen vermişsin zaten cevabıX3D 700fps veriyor diyelim, X işlemcilerde 600fps veriyor diyelim, ama monitör 240hz ne anladım ben o zaman bu işten , ne yapıyor aradaki fps'ler halay mı çekiyor.
Şimdi 700fps ile oynasan ne olur 500fps ile oynasan ne olur
Ekran kartı dediğimiz şey aslında grafik kartı sen oyundaki grafiklerin ayarını yükselttikçe yük terazisi işlemci-ekran kartı arasında ekran kartına doğru kayıyor işlemcinin performansi daha arka plana geçiyor bu yüzden 2k 4k da işlemciden önce ekran kartına bakıyoruzBenim çok anladığım konular değil bunlar hatta bugün bir konu açmıştım buna benzer. Ben hikayeli AAA oyunları oynamayı seven biriyim online oyunum BF1- BF5 ya da War Thunder olur şu an elimde 7600 var işlemci ekran kartı olarak 4070Ti Super alsam mesela bir iki ay 1080p monitörle idare etmem de bir sakınca var mı? 1080pde dar boğaz yapan işlemci 2kda yapmıyor mu gerçekten anlamadığım bir konu o yüzden soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta o konumda da 7800x3d ye mi geçmeliyim demiştim ama siz 9700x de iş görür diyorsanız yani o kadar para bayılmamış olurum
gerçekten benim kadar cs oynasaydın 360hz 360fps ile 360hz 600fps arasındaki farkı anlayabilirdin, oyun gerçekten çok daha akıcı bir hal alıyor dostum, bunu bütün cs oyuncularından duyabilirsinX3D 700fps veriyor diyelim, X işlemcilerde 600fps veriyor diyelim, ama monitör 240hz ne anladım ben o zaman bu işten , ne yapıyor aradaki fps'ler halay mı çekiyor.
Şimdi 700fps ile oynasan ne olur 500fps ile oynasan ne olur