Neler Yeni

Ryzen 9800X3D Bu Fiyatlara Almayın, 9700X Alın

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Salih
Anladım hocam teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam altta işlemci aynı kalsın 4080 super al denmiş ama

Çok arada kaldım bunda kendi konumda da darboğaz yersin işlemci yükseltmeyeceksen 4070ti super al dediler
2k da oynayacaksan 7600 le devam et 4080 super al arkadaş doğru demiş

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
Değerlendirmelerine en güvendiğim sitelerden birisidir. Güncel her işlemcinin 1080p 2k 4k testlerini buradan bakarak karşılaştırabilirsiniz.

gunesss

80+

Hayır şunu anlamadım nereden biliyorsun CS oynamadığımı, senin söylediğim şey pisikolojik bir durum gerçekliği olan bir şey değil monitör zaten gösterebileceğini gösteriyor, söylediğin şey teknolojiye aykırı bir durum. Monitörün 240hz desteklerken sen 600fps alıyorum diye 600fps oynadığınımı sanıyorsun gerçekten, yukarıdaki videoda fps oyuncularından daha iyi bir oyuncuyum diyorsan sorun yok, neyse konuyu çok dağıtmayayım, karşılıklı atışma gibi olmasın, siz o şekilde oynamaya devam edebilirsiniz.
zaten csde sıkıntı fpsin 700 alan bir pcde 360'a sabitlesen bile drop yemesi aslında, 360hz 450fps alabilen bir pc ile bir noktada o fps'i 300'lerde görüyorsun mutlaka, birnevi yüksek fps almanın mantığı bu zaten, bu arkadaşlar kadar iyi olmasam da biraz daha kassaydım e-spordan ilerleyecek kadar çok cs oynadım dostum

attığın videoda ikinci sistemde bile 60hz 60fps'tense 60hz 300fps'in daha iyi olduğunu söylüyorlar, videonun sonunda 60hz monitörün olsa da daha yüksek fps almak ve daha iyi bir grafik kartına sahip olmak sana hala fayda sağlayabilir diyor, çünkü gördüğün HZ senin gözün ve monitörünün sana yansıttığı ille, FPS'inin avantajı ise bir first person shooter oyununda hele ki bu kadar hızlı bir oyunda oyuna verdiğin inputların işlenme hızına katkıda bulunmasından kaynaklanıyor
incehesapta neden mağdur oldunuz?

benim anlatmak istediğim buydu teşekkürler yakında onunda fiyatı artar merak etmeyin eğer böyle şişirir ve sürekli devam ederlerse forumda bir sürü satıcı vs var şişirip fiyatını arttırırlar piyasayı domine ederler, umarım olmaz ama Türkler kadar fırsatçı bir millet olmadığı için yine kendi kendimize yapıyoruz ediyoruz...

9700x İş odaklı ama oyunlarda da 7800x3D den farkı yok bana kalırsa..
incehesap mevzusu çok uzun ama şöyle söyleyeyim THH'ye başvurup kazandım, incehesap beni yine de umursamadan saçma sapan teklifler yaptı ve şu an maillerime yanıt vermiyor :D

BlackSoul

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
BlackSoul
zaten csde sıkıntı fpsin 700 alan bir pcde 360'a sabitlesen bile drop yemesi aslında, 360hz 450fps alabilen bir pc ile bir noktada o fps'i 300'lerde görüyorsun mutlaka, birnevi yüksek fps almanın mantığı bu zaten, bu arkadaşlar kadar iyi olmasam da biraz daha kassaydım e-spordan ilerleyecek kadar çok cs oynadım dostum

attığın videoda ikinci sistemde bile 60hz 60fps'tense 60hz 300fps'in daha iyi olduğunu söylüyorlar, videonun sonunda 60hz monitörün olsa da daha yüksek fps almak ve daha iyi bir grafik kartına sahip olmak sana hala fayda sağlayabilir diyor, çünkü gördüğün HZ senin gözün ve monitörünün sana yansıttığı ille, FPS'inin avantajı ise bir first person shooter oyununda hele ki bu kadar hızlı bir oyunda oyuna verdiğin inputların işlenme hızına katkıda bulunmasından kaynaklanıyor

incehesap mevzusu çok uzun ama şöyle söyleyeyim THH'ye başvurup kazandım, incehesap beni yine de umursamadan saçma sapan teklifler yaptı ve şu an maillerime yanıt vermiyor :D

Yani lafın kısası pisikolojik, senin monitörün sana ne gösterdiği önemli olan yoksa 1000fps'de alsan 500fps'de alsan farketmiyor, sen pisikolojik olarak öyle hissediyorsun, aslında güzel bir şey en azından o kadar para verince iyi bir şey aldım rahatlaması oluyordur, yoksa ben 25k verip 13k ile aynı performansı alınca kafayı yerdim, buda benim pisikolojik sıkıntım, bir ürüne fazla para verdiğimde çok rahatsız hissediyorum. Son olarak FPS oynuyoruz, gerçi artık CS filan oynamıyorum, eski tadı yok benim tarafımda, başka FPS oyunları daha zevk veriyor artık.

Top Bottom