Neler Yeni

Bilgisayar tavsiyesi

CLaiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz Temuçin
Merhabalar bütçem 25-35k. Amacım hiçbir oyunda kasmayacak ve beni yıllarca götürebilecek bir sistem toplamak. Gerekirse bütçemi zorlayabilirim. Sizden ricam bana uygun sistemler veyahut bilgisayar parçaları önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim. (Eskiden olsa kendim halledebilirdim fakat son yıllar teknolojik olarak biraz geri kaldım. O yüzden tavsiyeleriniz benim için önemli)

Bünyamina

80+ Platinum

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Görkem
arkadaşın attığı sistem güzel
işlemci iyi
anakart iyi
soğutma çözümü var
ben ramin yanında bir de ssd yi ekleyeyeim

LEXAR Thor RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 INTEL XMP 3.0

Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G)

bu güncellemeleri yaptığında

33.364,83 tl yapıyor sistem​

Tankman

80+ Bronze
Merhabalar bütçem 25-35k. Amacım hiçbir oyunda kasmayacak ve beni yıllarca götürebilecek bir sistem toplamak. Gerekirse bütçemi zorlayabilirim. Sizden ricam bana uygun sistemler veyahut bilgisayar parçaları önermeniz. Şimdiden teşekkür ederim. (Eskiden olsa kendim halledebilirdim fakat son yıllar teknolojik olarak biraz geri kaldım. O yüzden tavsiyeleriniz benim için önemli)
Ağam sana onerebilecegim tek şey ekran kartını AMD alma ucuz diye sakın çok pişman olursun heleji nvida kullaniyosan sakın ama sakın AMD ye geçme

CLaiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yavuz Temuçin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağam sana onerebilecegim tek şey ekran kartını AMD alma ucuz diye sakın çok pişman olursun heleji nvida kullaniyosan sakın ama sakın AMD ye geçme
ben de önyargılıyım amd ekran kartlarına, işlemci olarak amd tercih edeceğim ama ekran kartı olarak amd tercih etmem. Yine de çok teşekkür ederim önerileriniz için.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
529
İsim
Görkem
Kanka bazı oyunlarda siyah ekran alıyordum performans olarak da çok çok iyi deil alan wake ve Detroit become humanda oyun siyah ekran olup dueuyodu oynayamiyodum falan çok canımı sıkmıştı bende sattım
ben de bunu anlamıyorum işte
siz aldınız diye herkes alacak diye bir durum mu var

bende de 4060 ti vardı
geri kalan hiç bir özelliğin sistmein donanım driverlarımın sıcaklı derecelerimin filan bahsetmeye gerek yok bunlarda
ben de 4060 ti da sıkıntı yaşıyordum

ne yapalım şimdi n vdia almayın mı diyeilm

saçma sapan yorumlarınızı düzeltecez diye sanki karşı tarafın fanboyu gibi görünüyoruz

hiç biri babamızın oğlu değil
ihtiyaçlarımız ve bütçemiz doğrultusunda en iyisini kim veriyorsa onu alırız
yalnız karşı tarafta da güzel işler var ise sadece kendi deneyimimizden kaynaklı çöp algısı ile yorumlamayız

Top Bottom