Neler Yeni

MSI QD-OLED Monitörlerde S.T.A.L.K.E.R. 2 Oyun ve 30$ Steam Kodu Hediyesi!

MSI TÜRKİYE

Firma Yetkilisi
MSI.jpg

MSI QD-OLED monitörünüzün oyun, iş ve eğlence deneyiminizi nasıl geliştirdiğini 1 Aralık- 31 Aralık tarihleri arasında herkesle paylaşın, S.T.A.L.K.E.R. 2 (59.99 dolar değerinde) oyun koduna ve 30 dolarlık Steam koduna ÜCRETSİZ sahip olun!

Detaylar için aşağıdaki sayfayı ziyaret edebilirsiniz:

Oddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Osman delil
İlgilendiği Kategoriler
HARDWARE
sevgili MSI, yaptığın kampanyalar için teşekkürler. OLED almak isterim ama 30 dolar steam kodu ve 60dolar değerinde oyun yerine bunu 50 dolar indirim şeklinde yansıtırsanız bizim için daha makul olur. 360hz oled'ler arasında Philips 26K, samsung 24-26K bandında satıyor. sizin modelleriniz 33-36'dan başlıyor. Sizden beklentimiz fiyat indirim kampanyası. Teşekkürler

Arthur61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Samet Albayrak
Diğer ucuz monitörler dede geçerli fakat bazı sitelerden alırsanız geçiyor, Alacak olanlar dikkat etsin

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,108
İsim
eyyüb
açıkca konuşucam monitorlerle ilgili.
asus fiyatlar kazık kim kime tututursa.
fiyat performans olarak gigabyte sonradan çıktı halde deli gibi satıldı.
samsung sürekli kupon veriyor 40 bin ve bir arada 33 bin tl bandına bile samsung oled alan var.
ben alienware aldım ürünler panaller aynı oyun yerine türkiyede kupon veya sağlam indirip yapsanız.
insanlara oled monitorlere güven verseniz çok iyi olucak çoğu firma ürünlerinizi faiş fiyata sattı 40-44 satılan ürünleri 60 sattılar bunun aynısı asusta yaptı müşteri kaybından başka bir şey değil ürünler nerdeyse aynı ufak tefek özellik farkı mevcut.
msi display port kısıtlamaları ve ya firware eksik gelip sonradan serviste çip takılması çok kötü bir izledim bıraktı sizde.
sonradan çipli gelmeye başladı ürünleriniz.
msi ürünleri güzel ama fiyat olarak yarışamıyor malasef.
bu ülkenin bedava oyuna değil güzel fiyatlara ihtiyacı var.
4 ay boyunca kara borsa monitor bekledik iğrenç bir durum.
bütün ürünlerinizi nerdeyse kullandım güzeldi ama fiyat olarak al benisi yok.

Frisky07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Erdi
90 dolar için servet dökmek vay be müthiş kampanya. Kardesime de bir tane aldim.

bymumi10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kemal Mustafa
kupon ve puanla 4500 e gelen monitör için 30 dolar kazandı arkadaş. Gayet başarılı kampanya. 900 liraya satarsak fıstık gibi indirim olmuş olur.

oguzunluerler1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Oğuz Ünlüerler
sevgili MSI, yaptığın kampanyalar için teşekkürler. OLED almak isterim ama 30 dolar steam kodu ve 60dolar değerinde oyun yerine bunu 50 dolar indirim şeklinde yansıtırsanız bizim için daha makul olur. 360hz oled'ler arasında Philips 26K, samsung 24-26K bandında satıyor. sizin modelleriniz 33-36'dan başlıyor. Sizden beklentimiz fiyat indirim kampanyası. Teşekkürler
Haci monitorde philips ve samsung kalite olarak msi a denk degil fiyatlarin yuksekligini hakli cikarmaya calismiyorum ama haksizlik edildigini hissettim msi cok guzel monitorler cikartiyor piyasaya. Ha ben cidden cok param olsa lg dell asus alirim orasi ayri
Mesaj otomatik birleştirildi:

kupon ve puanla 4500 e gelen monitör için 30 dolar kazandı arkadaş. Gayet başarılı kampanya. 900 liraya satarsak fıstık gibi indirim olmuş olur.
Qd oled monitor o paraya hangisi var hocam? Bilgilendirebilir misiniz?

Kemal_Bey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Kemal Gençer
Şu Katana laptopların kasası düz odun gibi ya az estetik katın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular