safkdlklash
80+ Bronze
Dahası
GOW bu fiyata değer herhalde, direkt satın alıcam.
uncharted yoksa unchartedda öneririmGOW bu fiyata değer herhalde, direkt satın alıcam.
Onu oynadım bitirdim hocam ya, gow u birdaha oynamak için alıcam.uncharted yoksa unchartedda öneririm
Hogwarts legacy bitirdim berbat, harry potter evrenine bir hakarettir alma bence. Diğerlerinden Spider-Manleri, GoW'u ve Days Gone'u oynadım. Bence GoW ve Days Gone en iyi 10 oyun arasına girer. Spider-Manlardan da birini seç diğeri kalsın tatmin eder.
en iyisi hepsini almakbenim zevk anlayışım arkadaştan farklı galiba ben hogwartsdan aşırı zevk aldım denemeden bilemezsin yani gow ve miles moralles öneririm diğerlerini oynamadım
hee o zaman orası size kalmış hocam, ama oynayıp bitirdiyseniz tekrar para vermenin bi anlamı yok aynı fiyat bandında başka oyun deneyimleyin derimOnu oynadım bitirdim hocam ya, gow u birdaha oynamak için alıcam.
Epic games zam yapmadığı sürece torrente düşmek mantıklı değil paran varsa sistemin kaldıracaksa al gitsin ama bütçe düşükse sıraladık zaten oyunları ordan bakabilirsinMarvel's Spider-Man: Miles Morales ₺449,50
Days Gone ₺224,75
UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu ₺359,60
Marvel's Spider-Man Remastered ₺549,50
The Last of Us™ Part I ₺549,5
Hogwarts Legacy ₺524,75
God of War ₺359,60
totalde 3.017 tl tutuyor 300 TL Sİ GERİ İADE OLUCAKMIŞ
KENDİMİ BİLDİM BİLELİ ONLİNE OYUN OYNUYORUM ARTIK HİKAYELİ OYUNLARA BAŞLAMAK İSTİYORUM HİÇ TORRENT İNDİRMEDİM KULLANMAYIDA BİLMİYORUM BUNLARI ALMAK MANTIKLI MI YOKSA TORRENTTEN Mİ İNDİRİYİM ÖĞRENİP BİRDE OYUNLARDAN KÖTÜ DEDİĞİNİZ VARMIDIR
Hepsini aldıkm teşekkür ederim önericeğiniz başka oyunlar varmıdırEpic games zam yapmadığı sürece torrente düşmek mantıklı değil paran varsa sistemin kaldıracaksa al gitsin ama bütçe düşükse sıraladık zaten oyunları ordan bakabilirsin
O oyun tutmaz, boşuna almayın anlık 1 oyuncu sadece siz olursunuz, yeni çıkmış herhalde.Grand Theft Auto V diye bir oyun gördüm nasıl, alınır mı?
Şu ana kadar 2500 TL versem yine de üzülmeyeceğim 2 oyun içerisinde, diğeri de elden ring.510 tl verilir mi peki reis