Neler Yeni

XBOX GAME PASS PC Oyun Sıralaması

Kyrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kishi Ken
Guardians of the galaxy nerde
falloutlar nerde
control nerde bunlarin da eklenmesi gerek
keza flight simulator da ayni sekilde
flight simulator güzel oyun fakat herkese hitap etmez tabii ki fakat listeye ekleyeceğim araştırdıktan sonra, dikkat çeksin diye caps : CONTROL XBOX GAME PASS'TEN KALDIRILDI, falloutları da oynamadığım için eklemedim, guardians of galaxy'i de araştırmam gerekiyor. detaylı olarak anlatabilirsen yerine ekleyebiliriz Dc : EgeGameStudio#7501
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mapte bir şey yapmana gerek yok tek yapman gereken dümdüz ilerleyip sol tıka abanmak. Gerisi kendiliğinden geliyor.
katılıyorum. fakat yine de simulator oyunları belli kesme hitap edip onların çok sevdiği oyunlar. Keza pc building sim ve telefondaki mobil telefon şirketi kurma oyunları bence bir hayli güzel.

Bu arada, son yazınızı yeni gördüm.
Aragami 2 çokta güzel değil bana göre. Sekiro Shadows Die Twice çok daha iyi işliyor gizliliği. ona bir bakmanı öneririm. Gamepasste yoktu ama malesef.
tüh..

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
flight simulator güzel oyun fakat herkese hitap etmez tabii ki fakat listeye ekleyeceğim araştırdıktan sonra, dikkat çeksin diye caps : CONTROL XBOX GAME PASS'TEN KALDIRILDI, falloutları da oynamadığım için eklemedim, guardians of galaxy'i de araştırmam gerekiyor. detaylı olarak anlatabilirsen yerine ekleyebiliriz Dc : EgeGameStudio#7501

katılıyorum. fakat yine de simulator oyunları belli kesme hitap edip onların çok sevdiği oyunlar. Keza pc building sim ve telefondaki mobil telefon şirketi kurma oyunları bence bir hayli güzel.

tüh..
Sekiroyu bir oynayın bence... seveceğinizi düşünüyorum. arkadan adamın içine katanayı geçirmek falan gerçekten eğlenceli...

Kyrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kishi Ken
Yani sıralamadan bahsettim 2-3 de.
Şimdi anladım ; Haklısın. kan vahşet güzel oluyor fakat benim için. listeyi olabildiğince nesnel ve evrensel yapmaya çalıştım. oyunların kalitesine göre sıraladım.

Sekiroyu bir oynayın bence... seveceğinizi düşünüyorum. arkadan adamın içine katanayı geçirmek falan gerçekten eğlenceli...
Şimdi baktım ; For honor grafiklerinde bir aragami 2 türü oyuna benziyor. daha iyi olabilir grafikler ve vuruş hissiyatı çok önemli part'lar. fakat listeye sadece xbox oyunlarını koyuyorum. Xbox game pass'e dahil olan Roblox'u neden eklemedin yazan daha çıkmadı çok şükür :)

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şimdi anladım ; Haklısın. kan vahşet güzel oluyor fakat benim için. listeyi olabildiğince nesnel ve evrensel yapmaya çalıştım. oyunların kalitesine göre sıraladım.

Şimdi baktım ; For honor grafiklerinde bir aragami 2 türü oyuna benziyor. daha iyi olabilir grafikler ve vuruş hissiyatı çok önemli part'lar. fakat listeye sadece xbox oyunlarını koyuyorum. Xbox game pass'e dahil olan Roblox'u neden eklemedin yazan daha çıkmadı çok şükür :)
Şu traileri izleyip biraz gaza gelebilirsin XD.
From Software oyunu bu arada. yani zor.

Kyrex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Kishi Ken
Şu traileri izleyip biraz gaza gelebilirsin XD.
From Software oyunu bu arada. yani zor.
Kesinlikle güzel oyuna benziyor fakat oynamadan yorum yapmak bir hayli zor. öyle dışarıdan bakıldığında aragami 2, 2 kişilik çok güzel bir hikaye oynununa benziyor fakat bugün arkadaşla aragami girdik 2 saat, oyundaki bug ve hatalardan dolayı 3-4 kere baştan başlamamız gerekti.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kesinlikle güzel oyuna benziyor fakat oynamadan yorum yapmak bir hayli zor. öyle dışarıdan bakıldığında aragami 2, 2 kişilik çok güzel bir hikaye oynununa benziyor fakat bugün arkadaşla aragami girdik 2 saat, oyundaki bug ve hatalardan dolayı 3-4 kere baştan başlamamız gerekti.
Düşük bütçeli bir oyun ya. Oyuna girince direkt animasyonlardan bile belli oluyor biraz. Bir ara vahşetten ve kandan yorulursan Slime Rancher öneririm. Gamepasste var.

Ve 4 haziranda Ninja Gaiden serisi geliyor gamepasse. grafikleri birazcık eski ama o vahşet biraz var onda.

Top Bottom