Neler Yeni

Çözüldü✓ YENİ SSD alacağım en uygun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Master
Bütçe
10000
Arkadaşlar selam Şuanki PC ANAKART GİGABYTE B450M K AMD DDR4 - 2 TB SSD ÖNERİNİZ VAR MI

FTR-Emir

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Emir
Samsung 980pro

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Master
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bahsetmiş olduğum anakart’a eskiyi çıkarıp yenisini takmam yeterli olur mu yoksa ekstra sistemsel bir şey yapmam gerekiyor mu
kanka okuma yazma hızı aynı olan ssdlerin arasındaki fark neler oluyor? mesela herhangi bir 7000e 5000 okuma yazma hızı olan m2 ile 980pro arasındaki farkı neler oluşturur?
Sanırım öncelik samsung olması bir arkadaşım da aldı okuma ve yazma hızı diğer ürünler ile yakın seviye ama Samsung farkı diye düşünüyorum bende alabilirim

NodYett

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Eren Çarko
Bahsetmiş olduğum anakart’a eskiyi çıkarıp yenisini takmam yeterli olur mu yoksa ekstra sistemsel bir şey yapmam gerekiyor mu

Sanırım öncelik samsung olması bir arkadaşım da aldı okuma ve yazma hızı diğer ürünler ile yakın seviye ama Samsung farkı diye düşünüyorum bende alabilirim
Hocam bu fiyatlarda 980 pro değil Kingston renegade daha mantıklı olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Master
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam SSD aldığım da yukarıda bahsetmiş olduğum anakart pc de aktif kullanıyorum takınca ayarlama yapmam gerekiyor mu yoksa direk tak kullan mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Barış Seyhan

Bu hızları o anakart desteklemez. Bu ürünü alması çok mantıksız. PCIe Gen 3 x4 4 GB/s'ye kadar destekliyor.

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
nk
Anakartiniz PCI express 3.0 destekli
4.0 olan M2 SSD lerdeki okuma yazma hızlarını alamazsınız buna dikkat edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Master
Bu hızları o anakart desteklemez. Bu ürünü alması çok mantıksız. PCIe Gen 3 x4 4 GB/s'ye kadar destekliyor.
Hocam benim demek istediğim buydu bahsetmiş olduğum ana kart aktif kullandığım ana kart ve bunu destekleyecek bir SSD istiyorum sizin bildiğiniz var mı acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ömer Faruk Usluca
bu ssd yı kullanıyorum tavsiye ederim Samsung 980 pro da kullandım eğer onu almak istersen şuan o hızlara çıkamazsın belki ama sonradan anakart yükseltice o hızlara çıkabilirsin tekrar ssd yükseltme gereksinimi duymazsın hangini senin için uygunsa onu seçmelisin

Top Bottom