Neler Yeni

Okulda sustalı bıçak yakalattim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kürşat
Selamlar 10.sinifim 3 gün önce okulda arama sırasında sustalı bıçağımi müdür yardımcısı yakaladı. Disiplin kurulunun toplanacagini ve cezasinin okuldan atma olduğunu söyledi okuldan atılmak istemiyorum napmaliyim?

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Harvey
Okuldan atılmazsın zaten ilk disiplininse

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar 10.sinifim 3 gün önce okulda arama sırasında sustalı bıçağımi müdür yardımcısı yakaladı. Disiplin kurulunun toplanacagini ve cezasinin okuldan atma olduğunu söyledi okuldan atılmak istemiyorum napmaliyim?
Okuldan atma falan hikaye,rahat ol,korkutmak için yapıyorlar,sadece dumenden tutanak tutarlar onuda sicile bile geçirmezler

Sebastian Szymanski

80+ Silver
inşallah atarlar kardeşim, okulda bıçağın ne işi var ? 8.sınıfın sonlarına doğru serserinin teki okula bıçak getirmişti tehdit ediyordu beni okula şikayet ettim bana diyorlar bitti zaten okul boşver. ilerde çocuklarına bir şey olursa görürüm onları. umarım atarlar senide

phopshen

80+ Bronze
sen kimsin ki yanında insanlara zarar verebilecek alet taşıyorsun? bunlara ilgin varsa bırak okulu milleti evladından etme. inşallah atılırsın

Harvey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Harvey

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,879
İsim
1
atılırsın direk hiçbir okulda kabul etmez

Aquamen

80+ Bronze
sırf hava atmak için neler yapıyorsunuz umarım atılırsın
en son işten çıktım gece 3 evin oraya gelirken 16 yaşındaki veledizina montunu bi kaldırdı bıçak mı diyim çakımı yok yok kılıçtı kolum kadar :ROFLMAO:

Vachiron

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ali arda
hava olsun diye boyle birsey getiriyorsan atılmayı haketmissindir

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,846
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
umarım atılırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kürşat
Okuldan atma falan hikaye,rahat ol,korkutmak için yapıyorlar,sadece dumenden tutanak tutarlar onuda sicile bile geçirmezler
Hocam herkes okuldan inşallah atilirsin diye yorum yapmış biraz zoruma gitti okul çıkışı kiz mevzusu olacaktı başka okulldan kisiler beni sıkıştırmasin diye tasiyodum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Madem böyle korkuyorsun yemiyorsa neden okula getiryorsun?
Kız mevzusu olacaktı başka okuldan kişiler bana cokecekti okul sonu cikisima gelip mecburen aldım yanima

Top Bottom