Neler Yeni

🔥İndirim Kiwi kwc-7130 cam silme robotu 2.999₺

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
Kiwi KWC-7130 Cam Temizleme Robotu hepsiburada da 3.000₺'ye inmiş. Yorumlar olumlu.
https://app.hb.biz/RMoLHLYrIldI
Uzun süredir 3500- 3800₺ civarındaydı. Ben biri eşime ,diğeri anneme olmak üzere iki tane aldım. Kutu içinden mikrofiber bez vs gibi standart unsurlar dışında, cam silme aparatı da çıkıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes İpek
1 Haftadır araştırıyorum epey büyük camları ve balkonu olan bir evde yaşıyoruz aslında bizim için ihtiyaç ama bazıları iz bırakıyor demiş bazıları tam vakumlamıyor demiş siz memnun musunuz? deneyimlerinizi anlatır mısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
913
İsim
Yuzarsef

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni sipariş ettim, henüz kullanmadım. Kullanınca deneyimlerimi paylaşırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Enes İpek
Yapıştırdık bakalım akbank kredi kartına 3000 tl üzerine 3 taksit yapıyor robotu ve yanında bir tane kulak tıkaçı aldım :ÇD 3 taksit, 10 kere camları silse yeter parasını çıkartmış olur

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Kiwi KWC-7130 Cam Temizleme Robotu hepsiburada da 3.000₺'ye inmiş. Yorumlar olumlu.
https://app.hb.biz/RMoLHLYrIldI
Uzun süredir 3500- 3800₺ civarındaydı. Ben biri eşime ,diğeri anneme olmak üzere iki tane aldım. Kutu içinden mikrofiber bez vs gibi standart unsurlar dışında, cam silme aparatı da çıkıyor.
Kiwi bedava verseler elimi sürmem

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
C.S.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapıştırdık bakalım akbank kredi kartına 3000 tl üzerine 3 taksit yapıyor robotu ve yanında bir tane kulak tıkaçı aldım :ÇD 3 taksit, 10 kere camları silse yeter parasını çıkartmış olur
Hayırlı olsun. Aldığımız kişiler Umarım sorunsuzca uzun yıllar kullanırlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kiwi bedava verseler elimi sürmem
Çay makinesinden tutun, damacana pompasına kadar kiwi markasının birkaç ürününe sahibim. Hepsi işini gayet iyi yapıyor. Cam robotu en pahalısıydı. Umarım iyi çıkar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
aykuttt
Tek yıldız yorumlar pek iç açıcı değil. Okuyup öyle karar verin bence. Aldığınız makine su pompası gibi basit bir makine değil ne yazık ki.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Çay makinesinden tutun, damacana pompasına kadar kiwi markasının birkaç ürününe sahibim. Hepsi işini gayet iyi yapıyor. Cam robotu en pahalısıydı. Umarım iyi çıkar.
Evde annem dahi Kiwi adını duyunca besmele çekiyor alıp denemiştim haklıymış eğer düşürmezsen sorun yok düştüğünde bitti gitti tarzı her ürünü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,080
Üyeler
163,599
Son üye
Umutqz
Top Bottom