Neler Yeni

Razer v3 Hyperspeed 8000hz olmuyor

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
Merhabalar , elimde razer v3 hyperspeed mouse var fakat yazılım kısmından hz değeri olarak baktığımda 1000 üzerini göremiyorum , bir kaç video izledim oradaki arkadaşlar yazılım üzerinden baktığı zaman 8000 e kadar görebiliyor acaba benim atladığım durum nedir diye buradaki arkadaşlara sunmak istedim , fikir ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkür ederim .

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    46.8 KB · Hit: 19

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Mert ash
hyperpolling donglea sahip değilsen 8khz kullanamazsın kutu içeriğinden çıkan dongle 1khz destekliyor

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
kutu içeriğinden çıkmadı normalde çıkıyor mu
V3 Pro modelde çıkıyor normalde hyperspeed de çıkmıyor olabilir razer bunun için ayriyeten 8khz dongle satıyor bunu satın alman lazım paraya kıyıp.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Mert ash
V3 Pro modelde çıkıyor normalde hyperspeed de çıkmıyor olabilir razer bunun için ayriyeten 8khz dongle satıyor bunu satın alman lazım paraya kıyıp.
evet o da sadece yurt dışında satılıyor ülkemizde yok

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
aydınlandım hocam , harici almak gerekiyor anladım.. peki AJAZZ AJ159 modelini alıp onu kullanıp bu mouse u 2000 e anında satabilirim alıcım hazır bu mantıklı mı ?

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
463
İsim
Mert ash
hyperspeedi ben hyperpolling dongle bulurum umuduyla almıştım bulamadım hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

aydınlandım hocam , harici almak gerekiyor anladım.. peki AJAZZ AJ159 modelini alıp onu kullanıp bu mouse u 2000 e anında satabilirim alıcım hazır bu mantıklı mı ?
mantıklı ama aj159 apex alın

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
hyperspeedi ben hyperpolling dongle bulurum umuduyla almıştım bulamadım hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

mantıklı ama aj159 apex alın
temuda mevcut mu ?

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
Hocam mouselar konusunda pek bir bilgi birikimim yok kendimde aerox 3 wireless kullanmaktayim. Herhangi bir karşılaştırma sitesinden 8khz i icine katmayarak (Kendi kafanızda yok ederek) ikisini karsilastirabilirsiniz.

Meprol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tuncay Tokaç
Hocam mouselar konusunda pek bir bilgi birikimim yok kendimde aerox 3 wireless kullanmaktayim. Herhangi bir karşılaştırma sitesinden 8khz i icine katmayarak (Kendi kafanızda yok ederek) ikisini karsilastirabilirsiniz.
teşekkür ederim bilgiler için

Top Bottom