sfky9842
80+ Silver
Dahası
ben nvidia tarafında 2025 ocakta 5050 çıkacağını görünce nvidia kartları ucuza vermeyeceğini anladımBu forumdakiler 10 bine 4060 lı sistem almak istiyor herhalde. bekleyin bekleyin yeni yılda 30 k civarı olur bu sistemler.
ee haliyle ek vergi, normal vergiler, asgari ücret vb etkenlerle hazır sistemler fiyatları özellikle rx4060 ile 5600 veya 12400f sistemler 25k üzerinde satılacağını düşünüyorum belki 30k olur dediğiniz gibi aralık ayı itibarıyla alacakları almamız mantıklı olur.
her ürüne zaten %20 kdv alıyorlar bu yetmezmiş gibi ekstra %15-%25 ek vergi konuşuluyor böyle bişey gerçekleşirse 25k dediğim kısmı 30k başlangıç fiyat yapalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayırlı olsun, yalnız b580 ekran kartları testlerine baktın mı bilmiyorum ama en geç 3-4 ay içerisinde rx7700xt ensesinde olacak gibi duruyor. kart hem fhd, hem qhd de uyumlu. (modart sistemi iyiydi)bir önceki sayfada attığım şekilde aldım. ekran kartından feda edip yan bileşenleri kaliteli almış bulundum. gelecekte inşallah nasip olursa ekran kartını da güncellerim. manisfestoya sordum nasıl aldın diye ama girmedi sanırım siteye daha atmadı onunkini bilmiyorum.
güzel fiyat bi tane denk getirirsem alacağım listemde