Neler Yeni

🔥İndirim 23.999TL'YE 7500F DDR5 RTX 4060'LI HAZIR OYUNCU SİSTEMİ !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkant Arıcı
Yan bileşenlerin hepsini çok iyi seçtim. Sadece 4060 biraz tırt kalıyor. Bu haliyle alınır mı? Kasa tarafında alternatif olarak Bitfenix Ares 600W 80+ Bronze var. Onun PSU'suna güvenemiyorum. Corsair alsam, arka fan kısmına fan almam gerekecek. Nasıl bir fan almalıyım onu bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım sence?

Alıntıyı görüntüle
Dost fan işleri falan en son iş şu sistemi alalım da biz bi gerisi teferruat 😁
Yılın son indirimleri olarak geçtiği için biraz daha stokta duracağını düşünüyorum en azından düşünmeye vaktimiz var dediğim gibi yapalım bugün geceye kadar elde tutulur bişey bulamazsak yapıştırırız bunu

Ben manifesto bu arada telefondan girdim😁

goku010203

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
çıkartır mı ya sorun :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

görmüş bir şey takmış onu kafasına diyor "Ateş topu zart zurt" çöp diyo ya bide aısdınhoıdsdjmods bu bütçede galaxlı 5600lü sistem al o zaman sen dostum

ayrıca bu testi yaptığımda kasa kapalı bir alandaydı ve 2 fan çalışmıyordu diğerleri ise tozdan geçilmiyordu bilmeden ağlayan çok tabi

Alıntıyı görüntüle
Evet çıkartır kart tam bir alev topu kaynak da attım 3000 rpmde bile sınırları zorluyor hâlâ utanmadan bana savunmaya calisiyosun 🤣🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkant Arıcı
Evet çıkartır kart tam bir alev topu kaynak da attım 3000 rpmde bile sınırları zorluyor hâlâ utanmadan bana savunmaya calisiyosun 🤣🤣
Usta sen herşeye neden nefret gözüyle bakıyosun çok önyargılısın diğer konularda da yorumuna şahit oldum insanları yanlış yönlendiriyosun gibime geliyor biraz daha yapıcı yorum yapmanda fayda var

goku010203

80+ Bronze
Usta sen herşeye neden nefret gözüyle bakıyosun çok önyargılısın diğer konularda da yorumuna şahit oldum insanları yanlış yönlendiriyosun gibime geliyor biraz daha yapıcı yorum yapmanda fayda var
biraz daha yapıcı derken? Kötüye kötü diyorum kaynak atmisim ve sonuçları yorumlamisim daha ne yapmamı bekliyosun peki? Git bak kaynak konuşur.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
Rüveyda Akın
Dost fan işleri falan en son iş şu sistemi alalım da biz bi gerisi teferruat 😁
Yılın son indirimleri olarak geçtiği için biraz daha stokta duracağını düşünüyorum en azından düşünmeye vaktimiz var dediğim gibi yapalım bugün geceye kadar elde tutulur bişey bulamazsak yapıştırırız bunu

Ben manifesto bu arada telefondan girdim😁
Hacı CL30 Goodram'i kaldırmışlar. 2x16 GB şeklinde satıyorlar sadece. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berkant Arıcı
Hacı CL30 Goodram'i kaldırmışlar. 2x16 GB şeklinde satıyorlar sadece. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi
Harbiden şimdi gördüm bu sıkıntının sorumlusu ben olmak istemezdim kararını değiştirmene sebep olduysam kusura bakma dost ram i özelleştirmeden 2. elden satıp almak nasıl olur veya direk 2x16 yapsak

goku010203

80+ Bronze
kaynak atıp çürütmüşüm hala boşu savunuyorsun sarı ışığa benziyorsun
Nerde curutmussun hani? O dereceleri gormemen aslinin o olduğunu göstermiyorko aynı şartlar altında değildir. Madem curuteceksin adam akıllı bi inceleme videosu çek ama dandik olmasın her şeyi göster bakalım curutmus musun? Hangi hayal dünyasında yasiyosunuz çok merak ediyorum.

Top Bottom