❌İndirim Bitti! 23.999TL'YE 7500F DDR5 RTX 4060'LI HAZIR OYUNCU SİSTEMİ !!

Yan bileşenlerin hepsini çok iyi seçtim. Sadece 4060 biraz tırt kalıyor. Bu haliyle alınır mı? Kasa tarafında alternatif olarak Bitfenix Ares 600W 80+ Bronze var. Onun PSU'suna güvenemiyorum. Corsair alsam, arka fan kısmına fan almam gerekecek. Nasıl bir fan almalıyım onu bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım sence?

Alıntıyı görüntüle
Dost fan işleri falan en son iş şu sistemi alalım da biz bi gerisi teferruat 😁
Yılın son indirimleri olarak geçtiği için biraz daha stokta duracağını düşünüyorum en azından düşünmeye vaktimiz var dediğim gibi yapalım bugün geceye kadar elde tutulur bişey bulamazsak yapıştırırız bunu

Ben manifesto bu arada telefondan girdim😁

Alıntıyı görüntüle
çıkartır mı ya sorun :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görmüş bir şey takmış onu kafasına diyor "Ateş topu zart zurt" çöp diyo ya bide aısdınhoıdsdjmods bu bütçede galaxlı 5600lü sistem al o zaman sen dostum

ayrıca bu testi yaptığımda kasa kapalı bir alandaydı ve 2 fan çalışmıyordu diğerleri ise tozdan geçilmiyordu bilmeden ağlayan çok tabi

Alıntıyı görüntüle
Evet çıkartır kart tam bir alev topu kaynak da attım 3000 rpmde bile sınırları zorluyor hâlâ utanmadan bana savunmaya calisiyosun 🤣🤣

Evet çıkartır kart tam bir alev topu kaynak da attım 3000 rpmde bile sınırları zorluyor hâlâ utanmadan bana savunmaya calisiyosun 🤣🤣
Usta sen herşeye neden nefret gözüyle bakıyosun çok önyargılısın diğer konularda da yorumuna şahit oldum insanları yanlış yönlendiriyosun gibime geliyor biraz daha yapıcı yorum yapmanda fayda var

Usta sen herşeye neden nefret gözüyle bakıyosun çok önyargılısın diğer konularda da yorumuna şahit oldum insanları yanlış yönlendiriyosun gibime geliyor biraz daha yapıcı yorum yapmanda fayda var
biraz daha yapıcı derken? Kötüye kötü diyorum kaynak atmisim ve sonuçları yorumlamisim daha ne yapmamı bekliyosun peki? Git bak kaynak konuşur.

Dost fan işleri falan en son iş şu sistemi alalım da biz bi gerisi teferruat 😁
Yılın son indirimleri olarak geçtiği için biraz daha stokta duracağını düşünüyorum en azından düşünmeye vaktimiz var dediğim gibi yapalım bugün geceye kadar elde tutulur bişey bulamazsak yapıştırırız bunu

Ben manifesto bu arada telefondan girdim😁
Hacı CL30 Goodram'i kaldırmışlar. 2x16 GB şeklinde satıyorlar sadece. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi

Hacı CL30 Goodram'i kaldırmışlar. 2x16 GB şeklinde satıyorlar sadece. Küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi
Harbiden şimdi gördüm bu sıkıntının sorumlusu ben olmak istemezdim kararını değiştirmene sebep olduysam kusura bakma dost ram i özelleştirmeden 2. elden satıp almak nasıl olur veya direk 2x16 yapsak

kaynak atıp çürütmüşüm hala boşu savunuyorsun sarı ışığa benziyorsun
Nerde curutmussun hani? O dereceleri gormemen aslinin o olduğunu göstermiyorko aynı şartlar altında değildir. Madem curuteceksin adam akıllı bi inceleme videosu çek ama dandik olmasın her şeyi göster bakalım curutmus musun? Hangi hayal dünyasında yasiyosunuz çok merak ediyorum.

özelleştirme listesini atar mısın kaça geldi ben hala beklemedeyim ya biraz daha
bir önceki sayfada attığım şekilde aldım. ekran kartından feda edip yan bileşenleri kaliteli almış bulundum. gelecekte inşallah nasip olursa ekran kartını da güncellerim. manisfestoya sordum nasıl aldın diye ama girmedi sanırım siteye daha atmadı onunkini bilmiyorum.

Geri