iyi kalem ve klavye olduğu içinKankam fiyatı iyi mi o anlam da sordum
Eyvallah reisim teşekkürleriyi kalem ve klavye olduğu için
Bende pad pro var.alınır @B1L0 kullanıyordu sanırım ya da farklı modeli miydi kine
Pad pro, poco pad veya s9fe+ daha mantıklı benceHonorpad 9 12000 tl
Yanında klavye kılıf ve kalem veriyor alınır mı iyi mi fiyatı arkadaslar
Hocam s9fe+ düşünüyorum yanında sadece klavyeli kılıf vermiyor oda bayağı bir pahalı bu attığım tableti önermez misinBende pad pro var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pad pro, poco pad veya s9fe+ daha mantıklı bence
Klavyeyi çok kullanır mısınız da? Honorun diğerlerine göre bir artısını göremedim.Hocam s9fe+ düşünüyorum yanında sadece klavyeli kılıf vermiyor oda bayağı bir pahalı bu attığım tableti önermez misin
Klavyeyi şöyle kullarım is icabı fuarlara gidiyorum kullanirsam o kadar başka da kullanmam buda senede max 15 gün oluyor s9 fe+ galiba daha mantıklı duruyor hocamKlavyeyi çok kullanır mısınız da? Honorun diğerlerine göre bir artısını göremedim.
Hocam çok nadir kullanacaksanız hiç gereği yok. Ayrıca tablete bt ile bağlanan harici bi klavye alırsınız nolacak, belki klavyeli ucuz bir kılıf da bulabilirsiniz. Bütçe yetiyorsa samsung s9fe+ daha mantıklı duruyor. Hatta yetiyorsa bütçe tab s9 şahane olur.Klavyeyi şöyle kullarım is icabı fuarlara gidiyorum kullanirsam o kadar başka da kullanmam buda senede max 15 gün oluyor s9 fe+ galiba daha mantıklı duruyor hocam
Eline emeğine sağlık hocam çok teşekkür ederim desteğin ve bilgin içinHocam çok nadir kullanacaksanıs hiç gereği yok. Ayrıca tablete bt ile bağlanan harici bi klavye alırsınız nolacak, belki klavyeli ucuz bir kılıf da bulabilirsiniz. Bütçe yetiyorsa samsung s9fe+ daha mantıklı duruyor. Hatta yetiyorsa bütçe tab s9 şahane olur.