Neler Yeni

Oyunlarda drop sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
Aşağıda gördüğünüz gibi afterburner üzerinde rainbow six siege poligon da bilemedim dar boğaz varmı oyun içinde cok fazla donma oluyor ve fps eskisi gibi değil lutfen yardimci olun.
Screenshot_2024-12-18-02-02-00-955_com.miui.gallery.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Yuzarsef
Laptop mu masaüstü mü kullanıyorsun? Birde ekran kartı modelin ne?

-MİNİK-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Yasin
Aşağıda gördüğünüz gibi afterburner üzerinde rainbow six siege poligon da bilemedim dar boğaz varmı oyun içinde cok fazla donma oluyor ve fps eskisi gibi değil lutfen yardimci olun.
Alıntıyı görüntüle
Yanlış bilmiyorsam dar boğaz olduğunu işlemci çekirdeklerinin bazılarının anlık kullanım yüzdelelerinin tavan , bazılarının da en dip seviyelere geldiğini gördüğümüzde anlaşılıyor diye biliyorum eğer bilgim doğruysa dar boğaz yok gibi . Yada tam o anda çekilmedi foto . yada bilgim yanlış :D

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
İşlemci kullanımın ortalama 50- 60larda. Ekran kartı kullanımın yüzde 80. Şuanlık yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptop mu masaüstü mü kullanıyorsun? Birde ekran kartı modelin ne?
Masaüstü kullanıyorum ryzen 5 5500 işlemci RTX 4060 OC ekran kartı kombinledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlış bilmiyorsam dar boğaz olduğunu işlemci çekirdeklerinin bazılarının anlık kullanım yüzdelelerinin tavan , bazılarının da en dip seviyelere geldiğini gördüğümüzde anlaşılıyor diye biliyorum eğer bilgim doğruysa dar boğaz yok gibi . Yada tam o anda çekilmedi foto . yada bilgim yanlış :D
Poligon modunda böyle standart ve dereceli maçlarda dediğin oluyormu diye bakacağım

İşlemci kullanımın ortalama 50- 60larda. Ekran kartı kullanımın yüzde 80. Şuanlık yok.
Peki donma neden oluyor

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus Emre
Ekran kartı driverlari güncel mi? Son gelen driver güncellemeleri ile özellikle fps oyunlarında bunu yaşayanlar oldu. https://www.instagram.com/share/p/BACvcT128R bende son zamanlarda aynı sorunu cs2 de yaşamaya başladım ve forumlarda şuan bu tarz çok fazla konu var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
905
İsim
Yuzarsef
Tam ekran düzenleme özelliği yüzünden kasıyor olabilir bende de cs2 kasıyordu bu yüzden kapatınca düzeldi. Kapayıp bir dener misin?

ycs1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf
AMD için adrenalinde shader cache sıfırla var, NVIDIA içinde nvidia denetim masası-3d ayarlarında gölgelendirme arabellek boyutunu 10gb ya da üzeri yap. Donanım kaynaklı değilse oyunlardaki drop yemen düzelir.

Alıntıyı görüntüle

AMD için adrenalinde shader cache sıfırla var, NVIDIA içinde nvidia denetim masası-3d ayarlarında gölgelendirme arabellek boyutunu 10gb ya da üzeri yap. Donanım kaynaklı değilse oyunlardaki drop yemen düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Nasıl yapılacağını bilmiyorum araştırıp öğrenicem işe yarar inşallah

Tam ekran düzenleme özelliği yüzünden kasıyor olabilir bende de cs2 kasıyordu bu yüzden kapatınca düzeldi. Kapayıp bir dener misin?
Deneyeceğim

Ekran kartı driverlari güncel mi? Son gelen driver güncellemeleri ile özellikle fps oyunlarında bunu yaşayanlar oldu. https://www.instagram.com/share/p/BACvcT128R bende son zamanlarda aynı sorunu cs2 de yaşamaya başladım ve forumlarda şuan bu tarz çok fazla konu var.
her şey güncel bios tan tut windows,geforce experience,asus yazılımı,işlemci vb. her şey en son sürüm ama güncelleme den önce gerçekten bukadar donmuyordu

Son düzenleme:

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yunus Emre
Nasıl yapılacağını bilmiyorum araştırıp öğrenicem işe yarar inşallah

Deneyeceğim

her şey güncel bios tan tut windows,geforce experience,asus yazılımı,işlemci vb. her şey en son sürüm ama güncelleme den önce gerçekten bukadar donmuyordu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Can
Acaba armory crate üzerinde yüklediğim amd chipset driver dan sonra bu droplar donmalar artmıştı ondan kaynaklanıyor olabilir mi

Top Bottom