Neler Yeni

Fps drop ve fps düşüşleri sorunu ne olabilir?

Yuzzy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Yusuf Yavaş
bende aynı işlemci ekran kartı var 1080p de oynuyorum ayarları full le low yapma işlemci darboğaz yapıordur öyle bi dene

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Bugun 6 gibi deneyip yazacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağır diyorsunuzda ben kas gücü iyidir diye valorantta daha çok fps alayım diye aldım rx 7700xtyi. Bana valorant oynatmadiktan sonra ne işime yarayacak ?

Ben genede servise götüreceğim o fps droplar bana anormal geldi sizce win11 de kalayimmi yoksa win10a mi geçim yine win11 e geçince daha çok arttı.
Kral valo içinse internetten araştır grafik ayarlarını droplarda ramden olabilir

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
Arkadaşlar ryzen 5 7500f rx 7700xt 12gb yani artık hiç bir çarem kalmadı itopyadan aldım sistemi geri götüreceğim baksınlar diye ya ne olabilir sürücüleri sildim bir daha yükledim win10 dan win11e gectim format attım her şeyi yaptım internette yourbeda gördüğüm ama yok hiç mi çözüm yok ? Sistem yeni daha 2 ay yeni oldu alalı.
Ve rx 7700xt degilde 4060ti 16gb a dönmek istiyorum itopyada eğer ekran kartı vs arızalı çıkarsa döndürme olasılığım var mı?
valoyu oyna 1 gün boyunca oynadıkça droplar azalıcak

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
valoyu oyna 1 gün boyunca oynadıkça droplar azalıcak
Evet farkettim oynadikca drop azalıyor ama oda 2 3 saat sürüyor ben direk oynamak istiyorum bir de fpsde düşüyor biraz

bende aynı işlemci ekran kartı var 1080p de oynuyorum ayarları full le low yapma işlemci darboğaz yapıordur öyle bi dene
Fulleyince fps kaybı oluyor ve droplsr fazlalsiyor

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
411
İsim
Göksel
Evet farkettim oynadikca drop azalıyor ama oda 2 3 saat sürüyor ben direk oynamak istiyorum bir de fpsde düşüyor biraz

Fulleyince fps kaybı oluyor ve droplsr fazlalsiyor
fps herkeste düşüyor zaten smok falan atılınca

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,844
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖