Neler Yeni

Rehber Android - VPN olmadan sınırsız erişim (ByeDPI)

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz son dönemde Discord dahil pek çok platforma erişim sınırı getirildi. Özellikle Superonline tarafında çoğu VPN çalışmıyor, WARP bile zaman zaman engelleniyor. PC'de GoodbyeDPI ile bu sorunu çözebiliyoruz ama Android'de kullanamıyoruz maalesef. Bu soruna çözüm ararken bir program buldum, sizlerle paylaşmak istiyorum.

• Öncelikle buradan en son sürümün APK dosyasını indirip kuruyoruz ve gerekli izinleri veriyoruz; ByeDPI Android
  • Sonra ayarlara girip mode kısmını VPN yapıyoruz.
  • Aşağıda bulunan "Use command line settings" kısmını aktifleştiriyoruz ve altındaki "command line editor" sekmesine giriyoruz.
  • Command line arguments kısmına tıklıyoruz ve oraya aşağıdaki kodu yazıyoruz.
    Kod:
    -s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An
  • İsteğe Bağlı - Ayarlar sekmesinde DNS kısmına "94.140.15.15" (ADguard DNS) yazarsanız reklamlar engellenir.
  • Yapmamız gerekenler bu kadar anasayfaya dönüp connecte basarak bağlanabilir ve istediğiniz uygulamaya, siteye girebilirsiniz.
Ek olarak uygulamanın kısayol desteği bulunuyor, bildirim sekmesini açıp sayfayı düzenle kısmından ByeDPI kısayolunu bildirim sayfasına ekleyebilirsiniz. Böylece tek dokunuşla istediğiniz zaman bağlanabilirsiniz.

Son düzenleme:

DogancanYr

80+ Bronze
Teşekkürler.
Hem goodbye dpı hakkında hem goodbye dpı temelde ama daha farklı olan dnsveil hakkında rehber yazmıştım ama bir süre sonra onlar da işe yaramamaya başladı. Bu ayarlamayı nasıl yaptın ?

Aslında en iyisi türkcell, türktelekom, vodafone dan internet almamak çünkü diyerkiler hiç bir devlet yasağın uymuyor ama evimden uzaktayım.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler.
Hem goodbye dpı hakkında hem goodbye dpı temelde ama daha farklı olan dnsveil hakkında rehber yazmıştım ama bir süre sonra onlar da işe yaramamaya başladı. Bu ayarlamayı nasıl yaptın ?

Aslında en iyisi türkcell, türktelekom, vodafone dan internet almamak çünkü diyerkiler hiç bir devlet yasağın uymuyor ama evimden uzaktayım.
goodbyedpi'ı önceden sizin rehberiniz sayesinde öğrenmiştim ancak dediğiniz gibi bir süre sonra çalışmamaya başladı. şuanda https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases linkteki uygulamayı masaüstünde kullanabiliyorum herhangi bir sorun yok.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam da bu değerleri nasıl buldun ?
Uygulamaya girdiğimiz değerlerden bahsediyorsanız, başka bir forumda yanıtlara birisi yazmış oradan gördüm ve denedim. Bu konu hakkında android için yeterli rehber bulamadım, o yüzden derleyip paylaşmak istedim.

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Barış
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz son dönemde Discord dahil pek çok platforma erişim sınırı getirildi. Özellikle Superonline tarafında çoğu VPN çalışmıyor, WARP bile zaman zaman engelleniyor. PC'de GoodbyeDPI ile bu sorunu çözebiliyoruz ama Android'de kullanamıyoruz maalesef. Bu soruna çözüm ararken bir program buldum, sizlerle paylaşmak istiyorum.

• Öncelikle buradan en son sürümün APK dosyasını indirip kuruyoruz ve gerekli izinleri veriyoruz; ByeDPI Android
  • Sonra ayarlara girip mode kısmını VPN yapıyoruz.
  • Aşağıda bulunan "Use command line settings" kısmını aktifleştiriyoruz ve altındaki "command line editor" kısmına giriyoruz.
  • Command line arguments kısmına tıklıyoruz ve oraya aşağıdaki kodu yazıyoruz.
    Kod:
    -s1 -At -d2 -At -f-1 -r1+s -An
  • İsteğe Bağlı - Ayarlar sekmesinde DNS kısmına "94.140.15.15" (ADguard DNS) yazarsanız reklamlar engellenir.
  • Yapmamız gerekenler bu kadar anasayfaya dönüp connecte basarak bağlanabilir ve istediğiniz uygulamaya, siteye girebilirsiniz.
Ek olarak uygulamanın kısayol desteği bulunuyor, bildirim sekmesini açıp sayfayı düzenle kısmından ByeDPI kısayolunu bildirim sayfasına ekleyebilirsiniz. Böylece tek dokunuşla istediğiniz zaman bağlanabilirsiniz.
çok güzel rehber bant genişliği sınırlaması yok değil mi

xTURANN

80+ Silver
Teşekkürler.

Vodafone da DNS işe yarıyor. Düzeltmek isterim.

Türk Telekom ve Superonline'da işe yaramıyor sadece. Katı Filtrelemeleri mevcut. Goodbyedpi ile geçilebiliyor tabii.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,548
İsim
Oğuz
Türknet kullanıyorum ve direkt DNS yaptım çok iyi oldu. Her siteye giriyorum güzelce :monkahmm:

DogancanYr

80+ Bronze
Vodafone da DNS işe yarıyor. Düzeltmek isterim.

Türk Telekom ve Superonline'da işe yaramıyor sadece. Katı Filtrelemeleri mevcut. Goodbyedpi ile geçilebiliyor tabii.
Diğer firmalarda hiç bir şey yapmana gerek yok direkt yasaksız internet demek istediğim.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
çok güzel rehber bant genişliği sınırlaması yok değil mi
Hayır yok, en kullanılabilir yanı o zaten. Mobilde intra veya çeşitli vpnler gibi alternatifleri var ama hiç biri bunun kadar stabil ve hızlı değil.
Türknet kullanıyorum ve direkt DNS yaptım çok iyi oldu. Her siteye giriyorum güzelce :monkahmm:
Turknet o açıdan kullanıcılara özgürlük sunuyor, keşke hepsi öyle olsa.

Top Bottom