satıcı amazon ve fiyatı 2900 lira hemen hemen aynı fiyatları ve razer da hypersense diye bir özellik varmış ilk defa duydum titreşimli bir şey sanırım inceleme izliyorum şimdi razer da hiç kullanmadım verim alır mıyım diye düşünüyorumAsus'dan mouse klavye alınmaz satış sonrası desteğini beğenmiyorum en azından ben bu konuda şanssızım. Garanti hep kullanıcı hatası diyor, kendileri kusursuz mükemmel varlıklar ayıplı mal asla üretmezler. Razer'da ise Arena bilgisayar direkt iade değişim raporu veriyor.
Bu modelini hiç kullanmadım bir şey diyemem, kullanan biri çıkarsa isabetli olur. Al kullan beğenmezsen iade edersin ama Amazon'dan al ki iade kısmında sorun yaşama.satıcı amazon ve fiyatı 2900 lira hemen hemen aynı fiyatları ve razer da hypersense diye bir özellik varmış ilk defa duydum titreşimli bir şey sanırım inceleme izliyorum şimdi razer da hiç kullanmadım verim alır mıyım diye düşünüyorum
he yok knk amazondan alırım zaten kafam rahat olurBu modelini hiç kullanmadım bir şey diyemem, kullanan biri çıkarsa isabetli olur. Al kullan beğenmezsen iade edersin ama Amazon'dan al ki iade kısmında sorun yaşama.
teşekkür ederim kral. razer alacağım gibi bakalımBence RAZER daha iyi ben kullanmadım ama sağdan soldan duyduğum kadarıyla ASUS un kulaklıkları hakkında iyi şeyler duymuyorum özellikle 5k fiyat altında olanlardan.Ben still series kullanıyorum.