unbound baya bi indirime giren oyun birde hocam bakınca tcm 1000 tl (epicte) nfs unbound (stemde) 600 tlunbound
birde nesini önerirsinizunbound
hocam crew 2 - fh5 - fh4 - assetto - ets 2 var ama sadece ets full dlc değil 2-3 adet var şimdide bu 2 adet oyunu görünce ama motorfest daha çok çeşitlilik sürüş hissiyatı olarak daha güzel gibi geldi üstüne yeni gamepad alıp daha çok sarabilir direksiyon seti var g25 onuda ilerde değiştiririzcrew 2 yi oynadım bir de nfs nin son çıkan oyunlarından birisini oynamıştım ama unbound değil bir önceki ya da iki önceki oyunu. Sürüş mekanikleri az çok aynıdır diye tahmin ediyorum ve bence crew alınmalı. Need for speed de sürüş aşırı kötü hissettiriyodu 300 le giderken drift tuşuna basıp ilginç bi şekilde dönmeni filan istiyodu. Bana sorarsan en mantıklısı forza arcade oyunlardan birini alıcaksan. ama illaki ikisinden birini istiyosan crew bence. (eğer direksiyon seti alırım diyosan asetto corsa evo çıkacak 1 ay sonra ona da bakabilirsin ya da direk asetto corsa serisi güzeldir ama simulasyon olduğundan direksiyon seti dışı zor)
Mesaj otomatik birleştirildi:
forza 5 xbox store da 500tl şuanda.
fh5 pre + dlc - fh4 + dlc - assetto + dlc - the crew 2 + dlc bunlar full hocamcrew 2 yi oynadım bir de nfs nin son çıkan oyunlarından birisini oynamıştım ama unbound değil bir önceki ya da iki önceki oyunu. Sürüş mekanikleri az çok aynıdır diye tahmin ediyorum ve bence crew alınmalı. Need for speed de sürüş aşırı kötü hissettiriyodu 300 le giderken drift tuşuna basıp ilginç bi şekilde dönmeni filan istiyodu. Bana sorarsan en mantıklısı forza arcade oyunlardan birini alıcaksan. ama illaki ikisinden birini istiyosan crew bence. (eğer direksiyon seti alırım diyosan asetto corsa evo çıkacak 1 ay sonra ona da bakabilirsin ya da direk asetto corsa serisi güzeldir ama simulasyon olduğundan direksiyon seti dışı zor)
forza 5 xbox store da 500tl şuanda.
daha sonradan polis için alınabilir hocam heat de okadar güzel değil ama fh5 miz varhocam para varsa forza 5 alınmalı nfs unbound un polis sistemi çok güzel özellikle yarış kazandığında aldığın para üstünde oluyor kasana gitmiyor yarıştan sonra polis kovalarsa kaçman gerek kaçamazsan üstünde 1 milyon dolar olsa bile hepsi gidiyor polis sistemi nfs almak için bile bir sebep bence
Valla simdi baktim the crew motorfest epic games de 360 tl cok iyi indirim var xbox dan aldim ben sürüs gayet iyilestirilmis the crew 2 ile kiyaslamayin cok iyi olmussizce hangisi daha iyi
ozaman alırız hocamValla simdi baktim the crew motorfest epic games de 360 tl cok iyi indirim var xbox dan aldim ben sürüs gayet iyilestirilmis the crew 2 ile kiyaslamayin cok iyi olmus
hocam yeni nesil motorlar gelmişmi pekiValla simdi baktim the crew motorfest epic games de 360 tl cok iyi indirim var xbox dan aldim ben sürüs gayet iyilestirilmis the crew 2 ile kiyaslamayin cok iyi olmus
Valla oyunu oynamaya fazla baktim olmadi yiutube dan bakarsan yeni gelenlere daha dogru olur 800 civari arac oldugunu biliyorum amaozaman alırız hocam
hocam yeni nesil motorlar gelmişmi peki
Hatta arkadaslarla daha zevkli oluyor alirsan gireriz beraberValla oyunu oynamaya fazla baktim olmadi yiutube dan bakarsan yeni gelenlere daha dogru olur 800 civari arac oldugunu biliyorum ama
oynarız hocam hiç oynicak birisi yok zaten alırız 1000 tl ye epicten full paketini 20 gün var daha zaten kafamız rahatValla oyunu oynamaya fazla baktim olmadi yiutube dan bakarsan yeni gelenlere daha dogru olur 800 civari arac oldugunu biliyorum ama
Hatta arkadaslarla daha zevkli oluyor alirsan gireriz beraber
doğru bu arada grafikleri çok güzel geldi ama diğer herşeyi kötü geldi birde polisleri çok güzelNfs 15 den sonrası iyi değil
Full paket fiyatini bilmiyorum daha yeni forza5 satin aldim 800 e bide ona 1000 vermem de 360 gayet iyi xbox dan aldim 430 a iade ettim orda pc de oynamak icin 360 a alicam vallaoynarız hocam hiç oynicak birisi yok zaten alırız 1000 tl ye epicten full paketini 20 gün var daha zaten kafamız rahat