Neler Yeni

A ehliyet için sağlık raporu

mea554477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Emin Akan
A2 ehliyete sahibim A ehliyete yazıldım sağlık raporu için sağlık ocağina gittim ama yazıları okuyamadığim için hastaneye yönlendirdi.

Hastane gitmedim daha. Gidersem bana kesin artık gözlükle ehliyet kullanacaksın falan diyecekmi bilgisi olan varmıdır.gözlükle arac kullanmak istemiyorum lensle falan hayatta uğrasamam göz çizdirme içinde param yok. Bilen varsa kesin gözlük tak dermi doktor görüsüm kotu degil hayatımi etkilemiyor
Bi abimde özel hastaneden alabilirsin dedi varmıdır bilginiz

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
910
İsim
Ali Mert Okuducu
Yazıları okuyamiyorsan araç sürmen sıkıntılı değil mi?

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
ilyas koç
Renk körlüğü yoksa yazıları okuyamaman ehliyeti almana engel olmaz bence

Gözlüklü kullanma zorunluluğu diye bir şeyde duymadım

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Osman
A2 ehliyete sahibim A ehliyete yazıldım sağlık raporu için sağlık ocağina gittim ama yazıları okuyamadığim için hastaneye yönlendirdi.

Hastane gitmedim daha. Gidersem bana kesin artık gözlükle ehliyet kullanacaksın falan diyecekmi bilgisi olan varmıdır.gözlükle arac kullanmak istemiyorum lensle falan hayatta uğrasamam göz çizdirme içinde param yok. Bilen varsa kesin gözlük tak dermi doktor görüsüm kotu degil hayatımi etkilemiyor
Gözlük takacaksın diyorsa takacaksın. Etik olmayan bir dünya çözüm mevcut.
Tak. Hem kendin için hem bizim için.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Özele para bayılmana gerek yok devlete gidip muayene oluyorsun numarana göre gözlük alıyorsun. Daha sonra tekrar sağlık ocağından gözlükle muayene oluyorsun. Ehliyetine gözlük ibaresi ekleniyor.

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
EFEKAN SARIKAYA
bende de aynı durum var a2 ehliyete sahibim görmemle ilgili gözlükle kullanabilir ibaresi mevcut fakat kullanmıyorum herhangi bir sıkıntı yok polisler de çevirdiği zaman sıkıntı etmiyor ama kıl birine denk geldiğiniz zaman biliyorsunuz her şeyden ceza yiyebilirsiniz

mea554477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Emin Akan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de aynı durum var a2 ehliyete sahibim görmemle ilgili gözlükle kullanabilir ibaresi mevcut fakat kullanmıyorum herhangi bir sıkıntı yok polisler de çevirdiği zaman sıkıntı etmiyor ama kıl birine denk geldiğiniz zaman biliyorsunuz her şeyden ceza yiyebilirsiniz
Teşekkürler. Ben tam olarak seyi sordum doktor kesin gozluk kullancaksin dermi görmemde sıkıntı yok. Tek gözle ufacık harfi okuyamayınca doktora yonlendirdi saglik ocagi. Haftaya gidecem hastaneye artik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla uğraşacaz her işimiz boyle oluyor cenabette degiliz ama anlamiyorum yani

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

Yıllar önce gözlük kullanıyordum ve ehliyeti gözlük kullanmalı ibaresi ile aldım ama sonrasında gözlerimi çizdirdim. Çizdirmeden önce de sonra da 1 allahın kulu bile ya sende gözlük kısıtı var gözlüğün nerede demedi :D o yüzden problem olmaz gözlük yazsalar da almak zorunda değilsin.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Özel veya devlet bundan kaçısın yok. Göz doktoru görmende bir problem görürse o bilgi eklenir ve ehliyet sorgulamanda çıkar. Gözlük yazdığı halde gözlüksüz kullanıp ceza yersen de bir şey diyemezsin. Genelde sormuyorlar ama sorana da neden sordun diyemezsin. 01.06(Gözlük ve Lens) yazdır mutlaka. Bazıları 01.01 gözlük yazıyorlar sadece.

mea554477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Emin Akan
Özel veya devlet bundan kaçısın yok. Göz doktoru görmende bir problem görürse o bilgi eklenir ve ehliyet sorgulamanda çıkar. Gözlük yazdığı halde gözlüksüz kullanıp ceza yersen de bir şey diyemezsin. Genelde sormuyorlar ama sorana da neden sordun diyemezsin. 01.06(Gözlük ve Lens) yazdır mutlaka. Bazıları 01.01 gözlük yazıyorlar sadece.
Gözluk ve lens yazdırmayi doktorami demeliyim surucu kursunamı

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gözluk ve lens yazdırmayi doktorami demeliyim surucu kursunamı
Doktor rapora yazıyor. Doktora söylemelisiniz. Gözlük, bazen de lens kullanıyorum diye bilgi ver. Daha sonra ehliyeti aldığınızda e-devlet sorgusunda o kısıtlama çıkıyor.

mea554477

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Muhammed Emin Akan
Yıllar önce gözlük kullanıyordum ve ehliyeti gözlük kullanmalı ibaresi ile aldım ama sonrasında gözlerimi çizdirdim. Çizdirmeden önce de sonra da 1 allahın kulu bile ya sende gözlük kısıtı var gözlüğün nerede demedi :D o yüzden problem olmaz gözlük yazsalar da almak zorunda değilsin.
Hocam cizdirmesi kaç para tuttu hangi yıl yaptırdınız

Top Bottom