Custom almanı öneririm detaylı bilgi için Pm atabilirsinTKL klavye önerisi
Kim diyor onu??Kablosuz alacaksan custom klavyeden uzak dur. 2 günde bir şarj etmen gerekir.
çok bilgili birine benziyosun api 1000tlye alabilir miyiz peki kablosuz customKablosuz alacaksan custom klavyeden uzak dur. 2 günde bir şarj etmen gerekir.
Ben.Kim diyor onu??
kes sesini ufaklık rampage klavyenle zula oyna hadi bakam
Kim diyor onu??
Şu cevap bile belli ediyor zaten ne olduğunu. Aferin sana, çok korkuttun beni. Gideyim de rampage klavyemde oyun oynanayımkes sesini ufaklık rampage klavyenle zula oyna hadi bakam
Kork diye söyledim zaten ben demi beyin seviyen harikaŞu cevap bile belli ediyor zaten ne olduğunu. Aferin sana, çok korkuttun beni. Gideyim de rampage klavyemde oyun oynanayım
Tamam sen en zekisin, hadi abicim bak işine.Kork diye söyledim zaten ben demi beyin seviyen harika
konu ile alakasız asus rog kscope deluxe tkl rx wireless ile aula f75 şarjları arasında hiçbi fark yokKablosuz alacaksan custom klavyeden uzak dur. 2 günde bir şarj etmen gerekir.
Azoth ya da falchionda çok geliştirdiler hocam. İnanılmaz uzun gidiyor şarjları. Fiyat olarak kıyaslanmaz tabi o ayrı.konu ile alakasız asus rog kscope deluxe tkl rx wireless ile aula f75 şarjları arasında hiçbi fark yok