Neler Yeni

Çözüldü✓ 35 K ya yarın almayı düşündüğüm ikinci el sistem için öneri ihtiyacım var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET KARATAŞ
35 K 'ya ikinci el şu sistemi almayı düşünüyorum olumlu yada olumsuz değerlendirmelerinize açığım
Sistem özellikleri :
Ryzen 5 7500f
MSI Suprım X 3070Ti
Asus tuf a620-PRO WİFİ
TRİDENT 2*16 6000 Cl32
ssd adata 1tb legend 850
couger 360mm sıvı soğutma
kasa dragos wafire 7x argb
corsair hx 750 W PSU
mouse Logitech pro x superlight
kulaklık corsair void elite carbon 7.1
monitör asus 24inç 0.5ms 280hz
steelserisi klavye (ucuz modeli tam bilmiyorum)
NOT : Ürünlerim bazılarının garantısı var bazılarının yok

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Jiyu

iexplore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
emre
35 K 'ya ikinci el şu sistemi almayı düşünüyorum olumlu yada olumsuz değerlendirmelerinize açığım
Sistem özellikleri :
Ryzen 5 7500f
MSI Suprım X 3070Ti
Asus tuf a620-PRO WİFİ
TRİDENT 2*16 6000 Cl32
ssd adata 1tb legend 850
couger 360mm sıvı soğutma
kasa dragos wafire 7x argb
corsair hx 750 W PSU
mouse Logitech pro x superlight
kulaklık corsair void elite carbon 7.1
monitör asus 24inç 0.5ms 280hz
steelserisi klavye (ucuz modeli tam bilmiyorum)
NOT : Ürünlerim bazılarının garantısı var bazılarının yok
alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET KARATAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sıfır 7700xt sistemler var 29k , dragos isminden yola çıkarak umarım trendyol pc'lerinden falan değildir bu
Ben bu tarz sistemlere güvenmiyorum hocam özellikle marka seçimleri ürün sonrası hizmet parça kalitesi durumlarından dolayı. İkinci el daha iyi daha marka sistem alıp kalite almayı yeğliyorum Tabi dolandırılma ve bozuk ürün durumları problemini göz ardı edemem

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Jiyu
Ben bu tarz sistemlere güvenmiyorum hocam özellikle marka seçimleri ürün sonrası hizmet parça kalitesi durumlarından dolayı. İkinci el daha iyi daha marka sistem alıp kalite almayı yeğliyorum Tabi dolandırılma ve bozuk ürün durumları problemini göz ardı edemem
Asus ekran kartı ve asus anakart var , fsp kasa seçebiliyorsun vs kötü değil ki parça kalitesi , güzel hava soğutma da var.
Cw sorunu yaşayanlar olmuş , bu sorun haricinde bu sistem en çok önerilen sistemdir.
dragos , izoly , turbox yazan şeyler asla alınmaz.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Batuhan
Bence 35 bine çok iyi monitör vs dahil sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET KARATAŞ
Asus ekran kartı ve asus anakart var , fsp kasa seçebiliyorsun vs kötü değil ki parça kalitesi , güzel hava soğutma da var.
Cw sorunu yaşayanlar olmuş , bu sorun haricinde bu sistem en çok önerilen sistemdir.
dragos , izoly , turbox yazan şeyler asla alınmaz.
Peki benim yarın almaya gideceğim sistem ile kıyaslama yaparsak içerik ve total fiyatı olarak sizin attığınızla hangisi tercih edilmeli çünkü benim bakacak olduüumda çoğu çevre birimi kaliteli ve fiyata dahil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence 35 bine çok iyi monitör vs dahil sonuçta.
evet bende aynı fikirdeyim teşekkür ederim yorumunuz için

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Jiyu
Alacağınız sistemde dragos yazıyor , yani eğer hepsiburada trendyol vb. yerlerde satılan şu sistemlerden biriyse uzak dur dostum.

1734614068590.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET KARATAŞ
Alacağınız sistemde dragos yazıyor , yani eğer hepsiburada trendyol vb. yerlerde satılan şu sistemlerden biriyse uzak dur dostum.

Alıntıyı görüntüle
Hocam güzel bir farkındalık oluşturdunuz bu konuda bilgim yoktu İnceledim bu konuyu Dediğiniz gibi fason üretimi andıran bir sistem toplama ve satışı fikrimce. Ancak benim baktığım sistemde sadece kasa o model dragos warfire 7x argb modeli İç parçaları kaliteli ve bunlardan farklı yani sadece kasası kullanılmış gibi geldi.

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
Jiyu
Hocam güzel bir farkındalık oluşturdunuz bu konuda bilgim yoktu İnceledim bu konuyu Dediğiniz gibi fason üretimi andıran bir sistem toplama ve satışı fikrimce. Ancak benim baktığım sistemde sadece kasa o model dragos warfire 7x argb modeli İç parçaları kaliteli ve bunlardan farklı yani sadece kasası kullanılmış gibi geldi.
Detaylı olarak bilmiyorum , eğer dragos diye sadece kasa markası varsa ve sistemin geri kalanı iyiyse siz bilirsiniz ama şunu unutmayın özellikle psu kasadaki en önemli şey çünkü bir an da çöp edebilir sisteminizi. Kasa ve psu'Ya da özen gösterin ve bence bir araştırın derim bu konuyu.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
sistem güzel o ekran kartı bir çok 4000 serisinin kartından güçlü ama yinede o paraları verip almazdım.

edit monitör falanda varmış fena değil aslında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MEHMET KARATAŞ
Detaylı olarak bilmiyorum , eğer dragos diye sadece kasa markası varsa ve sistemin geri kalanı iyiyse siz bilirsiniz ama şunu unutmayın özellikle psu kasadaki en önemli şey çünkü bir an da çöp edebilir sisteminizi. Kasa ve psu'Ya da özen gösterin ve bence bir araştırın derim bu konuyu.
üstadım özellikle psu corsair hx 750 sertifikalı yani bu markanın kalitesi orta seviyenin üzerindedir diye düşünüyorum şu an bile çıkan fiyat performans sistemlerde corsair kullanabilen yok hatalı düşüncemde uyarın lütfen

sistem güzel o ekran kartı bir çok 4000 serisinin kartından güçlü ama yinede o paraları verip almazdım.

edit monitör falanda varmış fena değil aslında.
beni düşündüren 2025 yılına girerken hala 3070ti ekran kartı almak mantıklı mı o oldu ama sistem bileşenleri gayet marka ve seçilmiş ve çevre birimleri de kaliteli

• Beğen

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Ümit
üstadım özellikle psu corsair hx 750 sertifikalı yani bu markanın kalitesi orta seviyenin üzerindedir diye düşünüyorum şu an bile çıkan fiyat performans sistemlerde corsair kullanabilen yok hatalı düşüncemde uyarın lütfen

beni düşündüren 2025 yılına girerken hala 3070ti ekran kartı almak mantıklı mı o oldu ama sistem bileşenleri gayet marka ve seçilmiş ve çevre birimleri de kaliteli
corsair kasaları ve ramleri çok kalitelidir, marka güvenilir ve sağlamdır.

dediğim gibi 30 k olsa havada kapılır bu sistem, o ekran kartı gayet güclü ama 35 çok gibi.

Top Bottom